Orbánék miért nem akarják, hogy Ukrajna EU tag legyen?
Nem az lenne a magyarság érdeke, hogy a kárpátaljai magyarok az EU-n belüli szabad mozgást és az EU jogszabályokban lefektetet kisebbségi törvényeket élvezzék a mostani ukrán elnyomás helyett?
Csak nem az van, hogy az orosz érdekek szolgálata fontosabb Orbánéknak mint a magyarság érdeke?
Azt nem tudom Orbán miért nem akarja, de én ellenzékiként azért nem akarom, mert Ukrajnának önálló gazdasága ma gyakorlatilag nincs. Akkora a korrupció náluk, hogy háborús helyzetben a segítségükre szánt fegyverek egy része terrorista szervezeteknél köt ki, miközben az országuk legnépesebb és legiparosodottabb régióját egy megszálló hatalom tartja ellenőrzése alatt.
Te felvennél egy ilyen országot bármilyen gazdasági szövetségbe? Mégis mi az, amivel egy ilyen ország hozzá tudna járulni a szövetség fejlődéséhez? Gyakorlatilag nyugati pénzügyi, gazdasági és katonai segítségen múlik a létük, ha nem támogatjuk többé, megszűnik Ukrajna. Ennyi erővel bárkit meghívhatnánk, mert ennél szarabb helyzetben kevés ország van :D
Nagyon egyszerű a kérdés. Ha nem mi vesszük be őket az EU-na és a NATO-na akkor hamarosan(100 éven belül) Oroszországgal határos ország leszünk.
Hozzáteszem: Ahhoz pofa kell, hogy a korrupcióról és kisebbségek helyzetéről papolj magyarként! 😂
Szerintem Ukrajna tagsága csak terelés a magas infl....
Ha lenne gerince ennek az embernek, ennyi EU ellenes kampány és EU ellenes politika után, nem húzná tovább, hanem az ukrán helyett a magyar tagságra kérdezne rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!