Ha ujrajatszanank Koppány és István király küzdelmet kinek az oldalára alnatok a kuzdelemben?
Istvánera aki törvénytelenül akart trónra jutni.(mivel a mi törvényeink szerint a legidosebb ferfi rokon lesz a vezér nem.a fiú mint a keresztenyeknel)
eltorolte a kultúránkat és a vallasunk ahogyan eltunk, és mind ezt nagy arányú külföldi konkrétan német beavatkozással tette.
Vagy Koppanyera aki a pogány törvény szerint kovetkezet az uralkodó sorban és követe ősei hitet és kultúráját.
És a nép is ot támogatta többségében.
(Ha választás lett volna tuti Koppány nyer)
Ti mit gondoltok Istvánnak kellet nyernie de Koppány lett volna az erkolcsileg helyes döntés?
Tekinthetjuk Koppány vezért egyfajta martirnak?
Mindenki magából indul ki.
Nekem speciel herótom van a mulatóstól, az alkohol szintén hiányzik az életemből, az étrend pedig nem kizárólag gulyásból, halászléből meg Túró Rudiból áll. Reformkonyha is létezik, csak úgy mondom.
Jó na túloztam mert nyilvánvaló hogy nekünk kettős identitasunk van mint nép.
BP egy világías város tele külföldiekkel ez a középkorban is így volt .
A Dunántúlon meg megfer egymás mellet sok helyen a tradicionális magyar és sváb kultúra
Alföldon meg mindig ott a tradicionális magyar kultúra egykis roma behatassal mostmar .
Talán ez az örök küzdelem a kelet és a Nyugat között is része a magyar identitasnak.
Amúgy nekem a szláv identitas is tetszik ez a fajta laza alkoholizmus és az iszonyat szexy nagyon erősen kisminkelt teljesen feher nők látványa vonzó.
Lehet oseim keveredtek velük és azért hát enis vinnék egyet lóháton egy szláv országból 😀
'Jó na túloztam'
Nem is kicsit..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!