Azok akik nem hittek Orbánban és Euró-ban tartják a pénzüket, nem eszi meg őket a fene, hogy a forint megállíthatatlanul erősödik?
Figyelt kérdés
2023. nov. 16. 10:25
21/24 anonim 

válasza:

kikerült csak sajnos putler titkosszolgálata kezeibe....
22/24 anonim 

válasza:

19) Én annó végig hallgattam és elég gáz volt az a beszéd. Nem vélwetlenül vezett a Fidesz 2/3-hoz
23/24 anonim 

válasza:

#22 Rendszeresen szoktam teljes részleteket bemásolni az őszödi beszédből, linkkel együtt és soha nem tudta senki megmutatni, mitől kellene másképpen értelmezni amikor elmondta gyurcsány, hoyg végighazudták az elmúlt 4 évet és mindenki tudta, hogy amiket mondanak az nem igaz. Ahogy a többit sem tudták kimosdatni - pedig próbálták.
A teljes beszéd végighallgatva, végigolvasva még rosszabb gyurcsányékra nézve, mint a gyakran idézett rövidebb részek, mondatok.
24/24 anonim 

válasza:

Hamar megállították a megállíthatatlant: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!