Fidesz szavazók! Továbbra is a Fideszre szavaznátok ha kiderülne még egy magas rangú (alapító, miniszter) Fidesz tagról, hogy eltitkolt LMBTQ élete van?
A Szájer botrányt lenyelte a lakosság, és a Fidesz szavazótábor, már aki tud róla. Mélyszegény falvakig nem biztos hogy eljutott az infó, vagy volt rá befogadóképes agykapacitás.
Ha viszont Szájer után kiderülne még valakiről aki igazán magas rangban áll a kormányban, legyen az Fidesz alapító tag, miniszer vagy akár a miniszterelnök, hogy titkoltan meleg, és bizonyíték kerülne fel erről (kép, videó, hatósági bejelentés stb.), akkor azt is elfogadnátok? Attól még ugyanúgy legközelebb is a Fideszre szavaznátok?
Sok pletyka kering, de mindaddig amíg ezek pletykák, addig semmit sem számítanak. Hallottam/olvastam én már sok pletykát, hogy Szíjjártó - Dzsudzsák meg hogy Rogán, Bayer Zsolt, de akár Orbán is ott van aki Szájer szobatársa volt. A fia nemi beállítottsága is a mai napig kérdéses. Stb. Pletykákból van annyi mint a tenger, de mondom, amíg ezek pletykák, addig semmi sincsen.
Viszont ugye már sok-sok éve megy a találgatás, mivel tartja sakkban Vlagyimir Putyin orosz elnök Orbánt. Feltételezhetően birtokában van valaminek amit Orbán a legkevésbé sem akarja hogy nyilvánosságra hozzon, ezért bármit megtesz neki. Hogy mi ez pontosan, csak tippelni lehet. Tippelnek is sokan, de ezek közül a tippek közül a legjobb eset is az ha "csak" meleg fonál van a dologban.
Lényeg ami a lényeg, Fidesz szavazók! Ti elviselnétek egy újabb Szájer ügyhöz hasonló botrányt? Az már végleg kiábrándítana benneteket a Fideszből, vagy továbbra is Fidesz szavazók maradnátok?
"A Szájer botrányt lenyelte a lakosság..."
Szájer lemondott és kilépett a Fideszből. Majd hazajött a feleségéhez. A Fidesz ezt követően nagyobb arányban nyert, mint valaha. Szerintem, ne erőltesd azt, amit már egyszer elbuktál.
"Mélyszegény falvakig nem biztos hogy eljutott az infó, vagy volt rá befogadóképes agykapacitás."
Na, ne mondd! Akkor Verebes István és Konok Péter lehet, hogy még nem tud róla?
"Sok pletyka kering, de mindaddig amíg ezek pletykák, addig semmit sem számítanak. Hallottam/olvastam én már sok pletykát, hogy Szíjjártó - Dzsudzsák meg hogy Rogán, Bayer Zsolt, de akár Orbán is ott van aki Szájer szobatársa volt"
Szijjártó nős, két gyermek apja. Rogán épp a harmadik feleségével él, két gyermek apja. Bayer a második feleségével él, két gyermek apja. Orbán 37 éve házas, öt gyermek apja, unokái is vannak. Tévedsz: Orbán Simicska szobatársa volt a Bibóban, nem Szájeré.
...és akkor most a te találgatásaid után nézzük a tényeket! Az ellenzéki oldal vállaltan meleg szereplői:
Alföldi Róbert
Barabás Richárd (Párbeszéd)
Gulyás Márton
Kulka János
Lakner Zoltán
Osváth Zsolt
Orosz József
Sebián-Petrovszki László (DK)
Szetey Gábor
Ungár Klára (SZEMA)
Ungár Péter (LMP)
Varnus Xavér
A külföldi balos/liberális politikusokat most hagyjuk, de azért a Magyarországra küldött hiperaktív provokátor-nagykövetről, David Pressmanról azért nem árt szót ejteni. (Ugye, te is érzékeled a nagyságrendbeli különbségeket?)
...de hogy a kérdésedre is válaszoljak: nem aszerint választok magamnak világnézetet és pártot, hogy hány darab homoszexuális egyént tudnak a soraikban. Lehet, hogy a te észjárásod ezt képtelen feldolgozni, de az legyen a te problémád. Mint ahogy zenét, filmeket sem aszerint hallgatok/nézek, hogy ki meleg és ki nem. Speciel Jodie Fostert azóta még jobban kedvelem, amióta kiderült, hogy leszbikus.
Tudom, hogy ez neked így egyszerre túl sok infó és nehéz lesz feldolgoznod, de remélem, az agyi kapacitásod végül megbirkózik a feladattal. :)
Annyi a szabály, hogy hagyják békén a gyerekeket a gendermozgalom baromságaival. Ezzel kinek a magánéletébe tört be?
13, mindazokéba, akiket ezzel fenyegetésként állít be az egész ország számára, és azokéba, akiket ez érdekelne, vagy érint, de így egy félelmet keltő térben találják magukat. Nincsen semmilyen "gendermozgalom", egyszerűen vannak emberek, akik a saját nemükből szeretnének párt választani, vagy felnőttként megváltoztatni a saját nemüket - nem a tiédet meg másét. Élni és másokat is élni hagyni, erről szól ez csupán. Te is pontosan tudod, hogy senki nem lesz meleg, ha lát-hall erről, és senki nem fog ilyen döntéseket hozni azért, mert hall róla. Te is hallasz, mégse tetted, én se, más se. Mindez politikai propaganda, hogy a fideszre szavazz, ha szereted az olyan környezetet, ahol lehet másokat fenyegetni.
És egy 17 éves hol gyerek már egyébként is? 16 évesen már házasodhat is, de nem nézhet meg egy képet egy egynemű párról...? Nem gondolod, hogy ez röhejes? Pláne 2023-ban, az internet korában? Örülnél, ha neked mások, politikusok szabnák meg, hogy mit nézhetsz meg itt vagy ott? Mit olvashatsz? Mit nézhetsz a moziban? A kommunizmusban ez volt, megtoldva azzal, hogy azt is megszabták, hová utazhatsz, és főleg hová nem. Ez nem mellesleg ugyanaz a nevetséges, szemérmeskedő, álszent eltiltás, félelemben tartás, ami megalázza mindazokat, akiket ez érint. És miközben a 17 évesek nem nézhetnek meg egy fotót, Szájer és társai, akik ezeket a törvényeket alkotják, melegpartikra járnak. Bejön neked ez a világ?
Szavaznék, miért ne.
Nem a melegekkel van baj, hanem az LMBTQ-val.
A normális, hétköznapi életüket élő melegek és a rendkívül kártékony LMBTQ közti különbséget csak ennek a nagyon tompa hisztibrigádnak nem sikerül felfognia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!