Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Valóban most nagyon brutálisan...

Valóban most nagyon brutálisan beindult a kivándorlás Magyarországról? Nem áll fenn a veszély, hogy Nyugat megtelik vagy valami?

Figyelt kérdés

Most azt látom, hogy hirtelen mindenki meglódult, ismerősi körömben is hirtelen mindenki megy vagy menni tervez hamarosan. De már a mekiben is a mellettem ülő nő makog angolul valami külföldi faszinak és a kiköltözésről beszélnek.

Azt látom, hogy hirtelen mindenki menni akar. Én is menni akarok, de még 1 évig ide vagyok kötve. Addig nem lehet valami gebasz, hogy megtelik Nyugat a sok magyarral? Kilépünk az EU-ból vagy valami?

Kell aggódnom?

2023. nov. 15. 12:43
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Csak egyszerűen félek, hogy én lemaradok valahogy a buliról, mert tényleg mindenki megy azt látom. Pl. lecsapnak minden munkahelyre, lecsapnak minden albérletre stb.
2023. nov. 15. 14:48
 12/14 anonim ***** válasza:
41%
Hát épp ellenkezőleg, már elkezdett csökkenni az Ausztriában dolgozó magyarok száma is.
2023. nov. 15. 15:52
 13/14 anonim ***** válasza:
37%
Mindenki haza akar jönni Orbânt akarja vezérnek, még a nyugatiak is mind ide vágyódnak
2023. nov. 15. 16:04
 14/14 anonim ***** válasza:
61%

'Hát épp ellenkezőleg, már elkezdett csökkenni az Ausztriában dolgozó magyarok száma is.'

Annyira, hogy az ausztriai határ menti kis falvak magyar lakossága az utóbi évben megnőtt (mindkét oldalon), mert sokan költöznek ezekbe a falvakba és onnan járnak be az ausztriai munkahelyükre. Plusz egyre több munkalehetőséget hirdetnek osztrákok, magyar munkavállalókra számítva. Aki akar és van valamilyen szakmája, vagy legalább jogosítványa, az már kezdhet is egy hét múlva. Pl. sofőrként €1500, cnc-sként €3000 nettóval.

2023. nov. 16. 13:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!