Miért van igény mi hazánkra és hasonló nyugatellenes, Putyinnal szimpatizáló, melegellenes pártokra?
Figyelt kérdés
Én azt értem, hogy 2010-ben miért volt erős az akkori jobbik, mivel az mszp-szdsz borzasztóan szar kormányzást hozott össze. Érthető, hogy anno miért voltak erősek, sajnos én is jobbikos voltam, megfogott a propagandájuk. De most 13 év fidesz után miért van igény egy radikálisabb jobboldali pártra? Mostanában úgy látom, hogy a fidesznek egy radikálisabb testvérpártja a mi hazánk. Ez a két Dúró Dórás eset mikor ledarálta a könyvet onnantól lett melegellenesebb a fidesz, most a nemzeti múzeumos eset, autonómabb lett L. Simon erre azonnal kirúgták és most már ott is bevetették a könyvfóliázós hasonló esetet, hogy fekete szalaggal kerítették el a meleget ábrázoló képsorozatokat. Kicsit olyan mintha a mi hazánk kormányozna. Szerintem semmi szükség nincs nyugatellenes, Putyinbarát, huxit párti, melegellenes pártokra. Mi vonzza be az embereket, hogy erre szavazzanak lassan 14 év fidesz után?2023. nov. 14. 17:18
11/14 anonim válasza:
gyurcsányt és a baloldalt jelenleg a fidesz tartja fenn, amennyiben ők finanszírozzák őket, mint a teljes politikai életet.
12/14 anonim válasza:
10# A DK az a kék Fidesz. Egyébként igaz hogy az ellenzéki politikusok is gázak. Én most itt inkább a szavazókról beszéltem. Az én környezetemben a Fidesz szavazók egyszerű emberek, még az ellenzéki szavazó ismerőseim körében sokkal több a gondolkodó ember.
13/14 anonim válasza:
Mert a cigányok továbbra is fosztogatnak és terrorizálják a magyarokat vidéken. A fidesz nem akarja megoldani a problémát, a balliberális pártok a cigánybűnőzők érdekeit képviselik.
14/14 anonim válasza:
Lelkileg és szellemileg sérült emberek. Az erőségük a szójátékok, amely kurucinfo hozzászólás falán olvasható. A mostani legfrissebb alkotásuk Izrael=Izrühel.
Egyébként a kolostormalac (Orbán) is ott olvastam.
Viszont ha átolvasom az ottani hozzászólásokat elgondolkodtatóak, ha itt olvasok, kb olyan mintha egy fogyatékkal küzdő sárgalaposok lennének. Idézek néhányat
"Orosz édestestvérrink..."
"Klarika mindenkit elszámoltat"
"Sorosgyurcsány"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!