Támogatnád az EU- és Nyugat-ellenesség büntetendővé tételét, az EU-ellenesek kitiltását az országból?
Tudom, hogy nem reális, mivel az EU és a Nyugat túlzottan is liberális és toleráns még a saját árulóival és ellenségeivel szemben is, de játsszunk el a gondolattal - hiszen háború és hidegháború van. A ti véleményetekre vagyok kíváncsi.
EU- és NATO-tagállam vagyunk, mégis sokan a szövetségeseink ellen uszítanak és az ellenséget éltetik. Normális esetben egy háborúban ilyesmit nem szoktak tolerálni.
Ti mit gondoltok erről?
Nem, jól megfogalmaztad ez nem Oroszország, ahol az ellenzék vezetőit kinyírják, vagy bebörtönzik. Enélkül is éppen elég a jognak megfelelő eszköze van egy államnak.
A Nyugat nem omlott össze az elmúlt 70 évben, a következő 70-et is túl fogja élni.
"az EU és a Nyugat túlzottan is liberális és toleráns még a saját árulóival és ellenségeivel szemben is"
Én inkább azt a baloldalt látom annak aki milliószámra beimportált erőszakos, antiszemita, vallási fanatikus muszlimokat. Szerintem ilyen logika alapján őket is ki lehetne tiltani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!