Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Balliberális! Felvállalod,...

Balliberális! Felvállalod, hogy Gyurcsány a mestered?

Figyelt kérdés

2023. nov. 13. 22:59
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Gyurcsány egy kiöregedett, aktív-nyugdíjas predátor.
2023. nov. 29. 18:24
 22/25 anonim ***** válasza:
84%
Jobbfasiszta! Felvállod, hogy Putyin a mestered?
2023. nov. 29. 18:28
 23/25 anonim ***** válasza:
Én felvállalom, hogy zavar az emberi ostobaság és butaság.
2023. nov. 29. 18:35
 24/25 anonim ***** válasza:

Fasiszta... xyz okokból nem lehetek fasiszta (pl. nem vagyok olasz, hanem magyar)

Nyilas hungaristát akartál mondani.

Miért nem vagyok az.

-fontosnak tartották az etnikai pogromokat. Nem tartom fontosnak, de.

Ha egy kisebbség M.o.-n belül 3-5 % fölé emelkedik, az veszélyes, 3-5 % alatt kell tartani őket, mint Izrael.

- expanzív háború pártiak voltak (mint Putyin)

Konfúcionista vagyok e téren: a legnagyobb hadvezérek háború nélkül szereznek területet (pl. telepesekkel, titkosszolgálattal, reklámmal, propagandával stb)

- Szerették volna a magyarságot szolgálni - ez dícséretes, de ehhez baromi buták voltak

- Hitler... Olyan, mint Napoóleon. A háborúhoz nagyon értett, a békéhez meg nem. Nem tudott leáálni, meg kellett még támadni az oroszokat is. Ilyen, ha katona vezeti az országot nem politikus. Háborús bulémia. Még, még, még.

Amúgy a kommunisták 100 milliót öltek meg, a nácik 6 milliót haláltáborban, tehát a balosoknak kuss.

2023. nov. 29. 18:43
 25/25 A kérdező kommentje:
22# De gyenge volt!
2023. nov. 29. 20:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!