Fasiszta... xyz okokból nem lehetek fasiszta (pl. nem vagyok olasz, hanem magyar)
Nyilas hungaristát akartál mondani.
Miért nem vagyok az.
-fontosnak tartották az etnikai pogromokat. Nem tartom fontosnak, de.
Ha egy kisebbség M.o.-n belül 3-5 % fölé emelkedik, az veszélyes, 3-5 % alatt kell tartani őket, mint Izrael.
- expanzív háború pártiak voltak (mint Putyin)
Konfúcionista vagyok e téren: a legnagyobb hadvezérek háború nélkül szereznek területet (pl. telepesekkel, titkosszolgálattal, reklámmal, propagandával stb)
- Szerették volna a magyarságot szolgálni - ez dícséretes, de ehhez baromi buták voltak
- Hitler... Olyan, mint Napoóleon. A háborúhoz nagyon értett, a békéhez meg nem. Nem tudott leáálni, meg kellett még támadni az oroszokat is. Ilyen, ha katona vezeti az országot nem politikus. Háborús bulémia. Még, még, még.
Amúgy a kommunisták 100 milliót öltek meg, a nácik 6 milliót haláltáborban, tehát a balosoknak kuss.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!