Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A fideszeseknek tulajdonképpen...

A fideszeseknek tulajdonképpen mi bajuk a nem hetero emberekkel?

Figyelt kérdés
Ártottak nektek, vagy mi baj?
2023. nov. 13. 22:08
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
79%
Persze hogy nem tett ő ilyet, Bayer Zsolti csak egy trágár, senkházi tapló, akinek te iszod a szavait. :)
2023. nov. 13. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
20%
Hányok a seggtúró homiktól.
2023. nov. 13. 23:12
 13/19 anonim ***** válasza:
37%

A magukat liberálisnak tartó emberek használják a melegeket arra, hogy a jóemberkedésükkel a többiek fölé emeljék magukat.

Ugyanezek az emberek elfogadónak tartják magukat. El is fogadják azokat az embereket akik pontosan ugyanazt mondják, mint ők.

A Fidesz szavazók ezeket a képmutató embereket utálják, nem a melegeket.

Itt az a fő kérdés, hogy egyén vagy a közösség érdekei számítanak valakinek. Előbbi a magukat liberálisnak tartó embereknek fontos. Utóbbi a konzervatív gondolkodású embereknek.

A legnagyobb baj, hogy az emberek már nem tudnak átmenetekben gondolkodni. Csak fekete van és fehér.

A kettőjük között álló emberek mindkét közösségből kitaszítottak.

2023. nov. 13. 23:30
 14/19 Dzsonszi ***** válasza:
38%

"Amiről kb senki nem is hallott, amíg ak ormány el nem kezdte teleplakátolni vele az országot?"

Egy az egyben ugyanezt a szöveget nyomtátok le a migránsválság kezdetén, aztán kiderült, hogy mégiscsak óriási létező probléma. Tudnám, hogy miért vagytok mindig mindennel lemaradva pár évvel... Az LMBTQ nyomulásáról pedig nyugati országokban is elég rendszeresen beszélnek, nem tudom milyen Fidesz kitalációról beszélsz.

2023. nov. 14. 06:50
 15/19 anonim ***** válasza:
48%
Tulajdonkeppen annyi hogy irigyek rájuk hogy fel merik vállalni a másságukat míg a fideszesek nem merik bevallani hogy melegek.
2023. nov. 14. 07:18
 16/19 nemaRendőrség ***** válasza:
38%

Ugyanaz mint a vérfertőzéssel, a gyerekgyilkossággal, a pedofíliával, kannibalizmussal.

Az összes felsorolt dolog megtalálható a természetben, viszonylag általános is, mégsem tartom jó dolognak.

A melegeket sem

2023. nov. 14. 07:36
 17/19 anonim ***** válasza:
44%
#16 Te inkább tartozol egy kategóriába a felsorolt dolgokkal mint a melegek többsége.
2023. nov. 14. 08:21
 18/19 anonim ***** válasza:
37%

"Egy az egyben ugyanezt a szöveget nyomtátok le a migránsválság kezdetén, aztán kiderült, hogy mégiscsak óriási létező probléma. Tudnám, hogy miért vagytok mindig mindennel lemaradva pár évvel... Az LMBTQ nyomulásáról pedig nyugati országokban is elég rendszeresen beszélnek, nem tudom milyen Fidesz kitalációról beszélsz."

Persze, hozzátok hasonló altrightos kretének sivákolnak ugyanarról az elképzelt dologról Vancouvertől Varsóig, aztán ezt a huszadrangú, noname blogokon kiböfögött hülyeségeket lobogtatjátok magatoknak, mint amikor a kutyák egymás s.ggét szagolgatják. :D

2023. nov. 14. 09:04
 19/19 anonim ***** válasza:

Kösz #6, ezen még én is kiakadtam, pedig sok feminista ámokfutást láttam már.

30 éve ez a spiné még egy radiátorhoz lett volna kötözve damillal.

2023. nov. 14. 09:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!