Azt hittem a Britek példája jó volt, hogy megmutassa mi vár, egy majdnem teljesen integrált tagállam kiszakadásához... Ha a briteket szinte padlóra küldte gazdaságilag, mint politikailag a kilépés, szerintetek a briteknél 15X gyengébb országgal, mint mi, hogy küldene totálisan padlóra. Próbáljatok már meg csak egy kicist gondolkozni, tudom megterhelő meg fárasztó, de legalább kommentelés előtt próbálkozzatok meg vele, pls.
2023. nov. 13. 13:52
22/37 anonim válasza:
Pár év, és szétesik magától..
Probléma megoldva.
2023. nov. 13. 14:02
23/37 anonim válasza:
Mármint Magyarországra gondoltál, hát ja azért nem vagyok otthon már :D
2023. nov. 13. 14:03
24/37 anonim válasza:
A kilépés kevés. Hadüzenet és támádás.
2023. nov. 13. 14:03
25/37 anonim válasza:
gondolod Putyin kutyájaként gazdád nem ugráltatna és pitiztetne?
2023. nov. 13. 14:26
26/37 anonim válasza:
amúgy meg, ha annyira nem tetszik az unió, költözz oda, ahol nincs. van pár szabad ország, ahová mehetsz.
2023. nov. 13. 14:27
27/37 anonim válasza:
Amíg orbán és a Fidesz van hatalmon, addig biztosan nem. Őket azért tartják a gazdáik, hogy megtartsák Magyarországot gyarmatnak és a magyar embereket rabszolgának.
2023. nov. 13. 14:53
28/37 anonim válasza:
"Ha a briteket szinte padlóra küldte gazdaságilag"
Ez tök nem igaz. Él és virul a gazdaság, egyedül a munkaerőhiány a nagy gond. Sehol se látni a nagy összeomlást amit brexit kampány alatt vízionáltak a remainesek sima ijesztegetés volt.
Persze Magyarország az as téma lenne, sokkal jobban rá van szorulva az EU-ra
2023. nov. 13. 14:58
29/37 anonim válasza:
Lépjetek ki nyugottan, én maradok.
Vagy ahogy a fideszesek szokták mondani, ha nem tetszik, el lehet menni innen.
2023. nov. 13. 15:11
30/37 anonim válasza:
"Él és virul a gazdaság, egyedül a munkaerőhiány a nagy gond"
mindenhol bazi nagy gond a munkaerő. Itt Németországban is. Plusz Infláció. Nyilván nem fog összeomlani az ország, de kézzel fogható a visszaesés mondjuk 2014-2020-hoz képest. És szinte a duplájára drágult minden.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!