"Lekordonozták egy kiállítás pár képét a Néprajzi Múzeumban, és külön teremőr vigyáz rá, nehogy melegeket lássanak a fiatalok" - Nem lehetne őröket (rendőr, biztonsági őr) alkalmazni a tmegközlekedési eszközökön?
Tekintve, hogy fiatalokat napi szinten molesztálnak részeg, drogos elmebetegek a HÉV-en, hajléktalanok összesz*rják a közlekedési eszközököt, c*gányok fenyegetnek és terrorizálnak fiatalokat (is)?
Ez nem lehetne fontosabb?
Ebben az országban a problémamegoldás, az annyiból áll, hogy kirúgunk valami nevesincs "szakembert", vagy lekordonozzuk és lefóliázzuk és onnantól megvan oldva.
Esetleg veszünk 10000 használhatatlan lélegeztetőgépet, ami a raktárban porosodik szintén milliókért.
x4
És - szerinted - egy kiállítás vagy egy klasszikus könyv vagy egy klasszikus film lmbtq propaganda? (Gondolom igen, mert a nagy ember ezt mondja.)
Hogy kerül a Néprajzi Múzeumba fénykép a bárhol élő melegek mindennapjairól?
Amikor én 20-30 évvel ezelőtt végignéztem a kiállítást, akkor a magyar parasztemberek életéről, szokásairól, munkájáról volt a kiállítás nagy része, meg minden, ami ehhez kapcsolódott. Nyilván lehet más vidékek népeinek a kultúráját ugyanúgy bemutatni, de az, hogy az 1960-as években egy meleg közösség hogyan él, ez rohadtul nem tartozik a Néprajzi Múzeum profiljába.
Megint ott tartunk, hogy a melegek már mindenhol meg akarják magukat mutatni és most beleszaladnak ebbe a jogszabályi tiltásba. Ami persze túlzó, de van némi alapja és nyilván reagálás az eddigi meleg-nyomulásra.
Egyébként én a legtisztább ügynek azt tartanám, ha lenne egy LMBTQ kiállítótér valahol Budapesten, és minden olyan kiállítást, amiben szerepel ilyen tartalom, oda raknának. A többit meg nézhetnénk úgy, ahogyan régen is. A kosárfonás vagy a pápuák fejdísze mellé nem valók a melegekről szóló fényképek, ezt kéne megérteni.
Bonyolult a Világ. Vagy nem is annyira?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!