Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Van arról video, amikor a...

Van arról video, amikor a török biztonsági őrök elvernek egy Szikrást, mert az bemutatott?

Figyelt kérdés
Elnézést. Egyszerűen nehéz elhinnem, hogy ez megtörtént. Szerintem a törökök csak ellökték a szikrást és nem bántották. Nem láttam. A balliberálisok mindent felfűjnak. Az is lehet, hogy már volt ennek előzménye és a Szikrások írtak nekik. Végülis a török biztonsági szolgált tudja, hogy a Jámbor Andrásék lebuktak 7k+ pedofilos képpel, így nem igazán bánnának kesztyűs kézzel vele. Gondolom
2023. aug. 21. 16:46
1 2
 1/12 A kérdező kommentje:
Másrészt. Személy szerint sajnálom, ha baja érte, de aki egy szuverén embert bánt annak viselnie kell a következményeket szerintem
2023. aug. 21. 16:50
 2/12 A kérdező kommentje:

Nem az a baj, hogy bemutatott. Az hogy egy fokozott veszélyt jelentő eseményen tette ezt. Amikor a terrorista szervezeteknek szinte védtelen egy kormányfő. Ilyenkor elvonja a figyelmet a kockázatot jelentő emberekről, mozzanatokról. Zavart kelt a védelemi gyűrűben. Bármi lehetett nála, ezt senki nem tudta. A másik kezéből fegyvert is előránthatott volna

Arról nem is beszélve, hogy ha ezt engedik, akkor legközelebb más proli is megcsinálja és összeomlik a biztonsági protokoll. Nagyon ostoba volt ez az ember vagy tudatosan csinálta

Mondjuk elég szégyen, hogy ezt is nekem kell elmeséljem "buta" fideszesként a felvilágosult liberálisnak

2023. aug. 21. 17:09
 3/12 anonim ***** válasza:
82%

Kemény vagy komám, mint a kád széle.🤭🤭

2023. aug. 21. 17:11
 4/12 anonim ***** válasza:
12%

7

Tudod milyen a kád széle a fejeddel érezve?

Pont olyan

2023. aug. 21. 17:14
 5/12 anonim ***** válasza:
45%

“ Neked vagy a családodból valakinek" bemutatna" úgy valaki,ahogy a köt*ög szikrás gyökér tette, mit tennél?

Lojálisak voltak hozzá.

Nekem ilyet mutatna, sűrgősségin végezné!”

Te a Fidesz-KOMCSI tábort erősíted,ugye?

0. Nem kellett volna bemutatni, De!

1. Erdo KÖZSZEREPLŐ,

2. Magyarországon még papíron szólásszabadság van de kezd illibdemokrácia lenni…

3. Nem, nem tennék semmit vele, ha bemutatna ; a jövőben barátnőm/nejem de a gyerekeimnek sem) max annyit, hogy rászolok moszolyogva, hogy ; Hey

Mi LIBSIK így cselekszünk, nem agresszíven, mint egy kos (fejjel a falnak)

2023. aug. 21. 17:16
 6/12 anonim ***** válasza:
29%
Mit mutogat az is, csak egy másik ország kormányfője.
2023. aug. 21. 17:16
 7/12 anonim ***** válasza:
44%

9

Ma bemutat neked, látja gyenge vagy , holnap kinyír..ezek ilyenek

2023. aug. 21. 17:19
 8/12 anonim válasza:
93%
Én beleírnám a BTK-ba a halálbüntetést az ilyen mutogatókra.
2023. aug. 21. 17:31
 9/12 A kérdező kommentje:
Honnan tudjuk azt, hogy ez igaz egyáltalán? Egy ilyen szélsőséges mozgalom aktivistája igen ritkán mond igazat. Mindig ferdítenek, felnagyítják a dolgokat. Lehet hogy csak simán lerántották a Földre neki pedig az eldrogozott veséjével megérezte. Nem tudni. Mondani mindent lehet...
2023. aug. 21. 17:43
 10/12 anonim ***** válasza:
Lehet.
2023. aug. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!