Jól teszi a Mi Hazánk, hogy aláírásgyűjtést indít a készpénz alkotmányos védelméért?
ma 15:26
ma 15:34
Nem egyszerűbb a hatóságnak őrizetbe venniük, mint ilyen fondorlatosan ellehetetleníteni? Komolyan azzal érveltek, hogy a hatóságok legszívesebben kicsinálnának, csak azért nem teszik, mert van készpénzem, amit egyébként egyik napról a másikra bevonhatnának vagy elértékteleníthetnének?
Nyolcas, nem tud senki mondvacsinált ürüggyel elvenni tőled semmit. Az mennyivel jobb, hogy kp minden, adót csalhatnak a vállalkozók és a legtöbb ember aki kp kapja a fizuját, 60 évesen jön rá, hogy sosem volt bejelentve?
Ott állni kp nélkül? Minek kell neked kp ha sehol nem fogadja el senki? Nézd meg a balti államokat. Egyre kisebb mértékben fogadnak el készpénzt bárhol is. Ennek következtében pedig szinte teljesen eltűnt a feketegazdaság.
Az a bajotok a kártyával, hogy le lehet követni? Bezzeg a készpénz jó, ami akárhol járt és sokan szó szerint adócsalással szerezték meg.
16- tényleg olyan tisztességes, korrekt kormány van, hogy itt semmi ilyesmi nem eshet meg.
Most komolyan azzal jössz, hogy a közúti ellenőrzést elvégzik? Tudod te hány retkes bűnözőt sikerül így elfogni?
Amúgy volt hogy engem is igazoltattam kétszer egymás után, de a második alaposabb volt és hála neki a rendszámtáblámat nem hagytam el.
Van egy alapvető tény, ami mozgatja a világot: a bűntelen éli világát, a bűnös elnyeri büntetését.
Mi lesz a következő? Egy kilakoltatós videó? Ahol aztán kiderül, hogy évekig nem fizettek semmit és életbe lépett a hitelszerződésük erre irányuló része?
Ne dőljünk már be mindennek, amit a neten látunk, pláne a tiktokos összevagdosott butaságoknak. Köszi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!