Miért mondják sokan, hogy Orbán Viktoresku annyira hasonlít tettekben és személyiségben Nikolá Csauseszkura?
Figyelt kérdés
2023. nov. 10. 22:18
1/9 anonim válasza:
Mindennapi Orbánozásunkat add meg nekünk ma, és ne vígy minket a 4/5-be! Ámen!
2/9 anonim válasza:
Mindkettő rabja a nacionalista melldöngetésnek, abban a hiszemben, akkor mennek majd rendben a dolgok, ha mindent elnevez "nemzeti"-nek. Vagy tudják, hogy ettől még senki nem fog jobban élni, de parasztvakításnak tökéletes, és sokakat a "nemzeti" szó lobogtatása nagyobb megelédegettséggel tölti el, mint az, ha jobban élne.
Ettől függetlenül nem Ceausescuhoz hasonlítanám, mert sok mindenben viszont különböztek. Ceau nagyjából karóba húzatta volna Orbán oligarcháit. Szíjjártó úszó palotáját kb a porrá lövette volna, a kakadu meg azt is megbánta volna, hogy megszületett.
Szóval, szerintem nem jó párhuzam.
3/9 anonim válasza:
Mert orbaneszku nertárs ugyanazt a politikát folytatja, mint nagy szellemi elődje. Ha a nép éhezik a wc csészének akkor is aranyból kell lennie.
4/9 árokpart válasza:
1-es Nemhogy 4/5-e nincsen már hanem tudja jól, hogy már formálisan megbukott. Ha megnézed pl. a ma reggeli rádióinterjút a Kossuth rádióban, már kétségbeesetten csapong össze-vissza meg vádaskodik és már lassan mindenkit sérteget.
5/9 anonim válasza:
Már a régi fideszes elit is ellene fordul? Akkor kettészakad a PÁRT?
6/9 anonim válasza:
Hát én még ezt senkitől nem halottam, csak pár agyhalott mond ilyet itt a GYK-n.
7/9 A kérdező kommentje:
Rogan fiu csitu van
2023. nov. 10. 23:17
8/9 anonim válasza:
Amelyik nép eltűrte ezt, az így is jár ebben az országban. Egy esetleges másik kormány jobb lesz a népnek? Nem, ugyanúgy folytatják tovább a nepotizmus szépen kikövezett útján. Legfeljebb annyiban lehet jobb, hogy az EU nem ideges pincsikutyának látja nemzetünk képviselőit, illetve a miniszterelnök talán többre méltatik, mintsem Putyin kedvenc wc-keféje legyen.
9/9 anonim válasza:
Én nem tudom, csak remélem, hogy a politikai karrierje, hasonló gyorsasággal fog véget érni, mint az emlitett vezetőjé és azt is, hogy minnél előbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!