Toroczkai mennyi idő alatt irtaná ki a kisebbségeket hazánkbók?
Bármilyen eszköz a rendelkezésére áll.
Fontos lenne tudnom!
10
Te vagy a bizonyíték az igazamra... És még pár százezer másik.
A cigánybűnözést úgy lehetne megszüntetni, ha minden bűnöző cigányt miniszteri székbe ültetsz!
Szittya magyar maffiózóval megesett kis hazánkban ez, így már kipróbált receptről van szó.
2
" egy ilyen próbálkozásra lenne nemzetközi válasz és beavatkozás is."
Na és milyen "nemzetközi" válaszra gondolsz?
Belügyekbe nem avatkoznak be Pubi!
Amúgy nem lehetséges, de a kideportálás az őshazájukba az nem népirtás!
Ez egy provokatív troll kérdés.
Ennyi erővel azt is meg lehetne kérdezni, hogy a Momentum mennyi idő alatt tenné kötelezővé a homoszexualitást.
Néhány válaszból is látszik, hogy mennyire nincs fogalma egyeseknek a Mi Hazánk céljairól és programjáról.
15-ös!
Te tipikus c̶i̶g̶á̶ kisebbségi vagy, csak a szád jár. Nem kellene bűnözni, senkinek semmi baja nem lenne.
A baj az, mire Toroczkai hatalomra kerülne, minket Magyarokat már régen kiírtottak itt a cigányok.
Mai eset, Heves megye, orvosi rendelő, vegyesen cigók, Magyarok, én kerültem volna sorra, erre egy kancigány elkezd méregetni, majd: előre kéne őket engedni, én biztos ráérek. És méreget tovább. Mondtam neki, azt lesheted. Igen, és már kelt is fel. Szerencsére kinyílt a rendelő ajtaja, majd bementem.
Mire kijöttem, már lenyugodott, valószínű beszóltak neki a fajtársai.
Kérdezem én, mi lesz később, amikor 20 cigány lesz a rendelőben, és én egyedül?
Mert hamarosan az lesz.
Mind gyerekkel volt, min 2.vel.
#13: "Belügyekbe nem avatkoznak be Pubi!"
Kivéve ha népírtást rendezel. Szerbia megvan?
19
Ahol az USA ENSZ felhatalmazás nélkül lebombázott civileket? Persze meg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!