Mit szólsz hozzá, hogy teljesült Orbán Viktor legmerészebb ígérete?
Volna gyakorlati haszna az euró bevezetésének ezen a szinten? Az itteni fizetéseket és árakat ez befolyásolná? Azaz több maradna rögtön a pénztárcánkban? Én nem tudom, és ezért kérdezem.
Már fél éve itt is sokan leírták, hogy a bázishatás miatt magától csökkenni fog az infláció százalékos értéke.
Ehhez semmilyen jóstehetség, vagy teljesítmény nem kellett.
Meg ugye ez egy átlagos érték, tehát van, aminek a tavalyihoz képest még mindig ennél jóval nagyobb mértékben nőtt az ára és van, aminek alig változott és van pár termék, aminek kicsit csökkent is az ára a csúcshoz képest azért, mert olcsóbb lett a beszerzése.
"Már fél éve itt is sokan leírták, hogy a bázishatás miatt magától csökkenni fog az infláció százalékos értéke."
Facebookon pont ezt fejtette ki nekem egy Fidióta, hogy majd ezzel a kifogással fogok jönni, hogy azért csökken mert az egész EU-ban csökken... :D
11 - Volna haszna, mert a forint egy felmosórongy, egy instabil fizetőeszköz.
Minden elszámolás euróban történik, így a nép ki van téve az infláció mellett az árfolyameséseknek is, mivel azt is mi fizetjük meg!
Az euró nem mindenre gyógyszer, de nem is minden hülye-gyerek játékszere, mint a forint...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!