Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar gyerekek jövője, az...

A magyar gyerekek jövője, az az, hogy Aki tudja, szedje a sátorfáját?

Figyelt kérdés
[link]

2023. nov. 10. 06:56
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
18%
Ezek az emberek tévképzetben vannak. Aki akar, ma talál munkát idehaza és remekül meg is lehet élni belőle. Azokat egyszerűen nem értem, akik elmennek külföldre, albérletben laknak 3-4-5-en, sokszor 1 szobában többen is. Végeznek valami csicska melót, amit az ottaniak már nem csinálnak meg. Dolgozik ezért 10-12-14 órát is akár. Aztán onnan mondja meg a tutit, hogy milyen szar Magyarországon. Az ilyen ember buta.
2023. nov. 10. 09:53
 22/25 A kérdező kommentje:

Egy egész vármegyényi ember lenne tévképzetben? Ennyien lettünk kevesebben 10 év alatt.

450.000 emberrel.

Nagyon nehéz pontos számokat közölni, hogy hány ember is dolgozik külföldön, én a 600.000 és 2.000.000 közti számokat hallottam. Ennyi ember téved?

2023. nov. 10. 10:04
 23/25 anonim ***** válasza:
25%
Pontosan. Ennyi semmirekellő már elment, még mehetne ugyanennyi.
2023. nov. 10. 10:19
 24/25 bbenjoe ***** válasza:

Én az egész nagy kérdéshez azt szeretném hozzáfűzni, hogy ez évszázadok óta így van, hogy sok magyar kimegy külföldre. Kalandvágyból, vagy hogy tanuljon, esetleg kényszerből (gazdasági, politikai, netán háború miatt).

Én csak azt várom el a mindenkori magyar vezetéstől, hogy érzékeltesse ezekkel a honfitársainkkal, hogy bármikor *haza* lehet jönni. Ez a feladat egyszerre a legegyszerűbb és a legnehezebb is.

2023. nov. 10. 12:09
 25/25 anonim ***** válasza:
így van, én is elhúztam, mást nem tudsz csinálni
2023. nov. 10. 13:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!