Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok Puzser Robertrol...

Mit gondoltok Puzser Robertrol? Nektek is tetszik ez a fajta beszedstilus az az oszinteseg amit képvisel ?

Figyelt kérdés

Nemrég kezdtem el komolyabban hallgatni sok szempontból igaza van .

Tetszik ez a fajta onkritika ami hiányzik a magyar társadalomból.

2023. nov. 9. 11:53
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
74%

10:

Nem túlkapásai vannak, hanem egyszerűen nem ért azokhoz, amikről beszél, de amit mond, határozottan mondja. Pont ezért tud meggyőző lenni, kapsz tőle eg leegyszerűsített képet pl. az iszlámról, ami a valóságban sokkal bonyolultabb és jó eséllyel nem igazak az állításai. Ha egy iszlám szakértőt hallgatnál végig, azt nehezebben dolgoznád fel.

2023. nov. 9. 15:08
 12/21 A kérdező kommentje:

Azért még igyis objektívebb részletesebb mint az állami média ami konkrétan erzelmi alapon befolyásolja az embereket végtelenül leegyszerusitve.

Szádba adják mi a jó és mi a rossz.

Persze a twitter vagyis X meg még rosszabb mert rengeteg az al információ és a hazugság.

Puzser még úgy mondja el a dolgokat hogy egy átlag polgár még megerti.de mégse egyszerűsíti le 6 alt iskolás szintre ...

Napjaink kulturharcat tökéletesen elmagyarazta

2023. nov. 9. 15:39
 13/21 anonim ***** válasza:
48%
Nekem meg pont azért tetszik ahogy megfogalmazza a mondanivalóját, mert nem szakbarbár, nem aprózza el, hanen pont hogy a távoli képet szemléli, átfogó következtetésekre jut, ami a gondolkodásnál nagyon fontos. Néha az ember annyira el tud veszni a részletekben, jókor jön ilyenkor egy távolabbi nézőpont, amivel emlékezhetünk arra, hogy mit miért csinálunk. Elvont, absztrakt fogalmakról, szellemi dolgokról nem lehet egy szakbarbár földhözragadt tudálékoskodásával beszélni.
2023. nov. 10. 00:27
 14/21 anonim ***** válasza:

"Napjaink kulturharcat tökéletesen elmagyarazta"

Ezt csak félfüllel figyeltem, nekem annyi jött le, amit amúgy is gondoltam:

A kultúrharc műbalhé, aminek a célja, hogy a tőkések ellen irányuló jogos feszültségek az általuk megosztott társadalmi és kultur csoportok közti viszálykodásban legyen elcsatornázva.

Vagy valamit félreértettem?

2023. nov. 10. 15:50
 15/21 A kérdező kommentje:

14#Úgy nagyjából igaz ez csak figyelemeltereles azért hogy utaljuk egymást.

Olyan mint a Fidesz nép megosztasa kitalálnak 1 ügyet amivel mindig maguk oldalára állítják a tobbseget.mindig övék legyen a központi narativa .

Puzser szerint a Fidesz semmilyen értéket nem képvisel azt csinálja ami népszerűvé teszi.mert nem az ország érdekli hanem a választási siker .

Én ebben full igazat adok neki sajnos a hosszutavu fejlődés néha aldozatokkal járna és olyan dolgokkal amik nepszerutlenek.

2023. nov. 11. 00:48
 16/21 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem az már önmagában egy jó pont hogy bármit is gondol, legalább (függetlenül attól hogy egyetértek e vele) el tudom neki hinni hogy azt ő tényleg úgy gondolja ahogy és nem vetít. Manapság sajnos ez már érték.
febr. 11. 10:13
 17/21 anonim ***** válasza:
0%
#16 Sokáig én is így voltam vele, és tetszett a stílusa. Aztán rájöttem, hogy azt is pontosan ugyanilyen meggyőződéssel tudja mondani, amiről tudja hogy nem igaz.
febr. 11. 10:17
 18/21 anonim ***** válasza:
100%

Csak ilyenkor szólnak neki Oszkárék és sokszor képes ilyenkor lehajtani a féjét és azt mondani "Jó ezt én nem tudtam, ez nekem nem volt stb"

Egyetlen embertől sem hallottam még ilyet. És őszintén nem gondolnám hogy ennek pusztán annyi az oka hogy mások nem tévedbek néha. Én alapjában véve a legtöbb dologban egyet értek vele mint pl az Iszlám vallásról megfogalmazott véleménye, a férfi-nő kapcsolatok dinamikája, a bulvár kártékonysága, a politika tőkések és marketing szakemberek általi befolyásoltsága. De van amiben meg abszolút nem. Pl mindig azzal jön hogy az "űrkutatás felesleges és nincs ott semmi meg minek oda menni, minek erre költeni"(ezt most nem magyar viszonylatban értem hanem globálisan gondolja ezt) vagy pl hogy a mihazánk az fidesz fiókpárt.

Nyilván van több is pro-kontra de hirtelen ennyi jutott eszembe.

febr. 11. 10:27
 19/21 A kérdező kommentje:

18# részben az urkutatasal is igaza van.mi törékeny bonyolult szerves lények alkalmatlanok vagyunk arra hogy a földön kívül éljünk .

A Mars kolonizacio hülyeseg.majd a földi AI fogja felderiteni és irányítani a földön kívüli világokat nem mi

febr. 11. 10:36
 20/21 anonim ***** válasza:

"A Mars kolonizacio hülyeseg.majd a földi AI fogja felderiteni és irányítani a földön kívüli világokat nem mi"

Az valóban hülyeség hiszen a Földet ha akarnánk sem tudnánk rosszabb hellyé tenni mint a Marsot (ezt Puzsér mondta és ebben igaza van)

De abban hogy akkor az egész űrkutatás felesleges már nem. Az űrkutatásnak nem csak arról szól hogy mi utazni akarunk a csillagok között hanem számos olyan releváns technológiai fejlődést eredményezett aminek a Földön is hasznát veszünk a mindennapi életben. És számos olyan dolog van amit még fog. Ha nem térülne meg egyetlen kormánynak sem a világon akkor senki nem tenne bele pénzt. A helyzet az hogy megtérül. Szóval a nyilvánvaló fantazmagórián és Elon Musk meg a többi szarházi részvény spekulálásán kívül az űrkutatás hasznos az emberiségnek.

febr. 11. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!