Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » A magyar szélsőjobbosok miért...

A magyar szélsőjobbosok miért oroszpártiak mikor Putyin pont a nácik miatt indított háborút Ukrajna ellen?

Figyelt kérdés
2023. nov. 9. 06:06
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
47%
10! Te a migrik eddig hány lmbtqs köveztek halálra? Elvégre fél nyugati ma már no go zóna ahol sharia van, nem igaz?
2023. nov. 9. 08:38
 12/21 anonim ***** válasza:
33%
Mióta Dávid-csillagokat rajzolnak Nyugat-Európában és ez nektek rendben van, vissza lehetne venni az arcból.
2023. nov. 9. 08:41
 13/21 anonim ***** válasza:
93%

Az még hagyján, én láttam olyan nácikat akik most Izrael pártiak. Youtube-on is a gyereknek ilyen Himmler + SS profilkép azt beírja hogy hajrá Izrael :) De volt aki konkrétan rámirt ilyesmivel.

Azt se gondoltam volna hogy a felvilágosult és mindig korrekt Partizán egy Al Jazeera-t is meghazudtoló kretén palesztin propagandát tol.

Vagy hogy egy amcsi turbó feminista az iszlámot pozitiv dolognak tartja az arab nők helyezte szempontjából.

Ezek után meg se lepődök azon hogy a 2010 előtt még fanatikus oroszgyűlölő magyar jobboldal nyelve pincsiként jár Putyin ánuszában minden nap.

Megbolondult a világ semmi kétség. Az elmúlt pár évben olyanokat láttam, mint soha eddig életemben.

2023. nov. 9. 08:43
 14/21 anonim ***** válasza:
59%
Amikor 22 Februárjában a balosok egyértelműen Ukrajna mellé álltak, a jobbosok meg maszatolni kezdték a tényeket, akkor minden előzetes rossz tapasztalatom ellenére azt mondtam, hogy most igenis balra van az igazság. Erre jött a Hamaz terrortámadás, amit a balosok szóról szóra ugyanazokkal az érvekkel relativizálnak, amivel a jobbosok az orosz agressziót és amit még annyira elítéltek nem is olyan rég.
2023. nov. 9. 08:48
 15/21 anonim ***** válasza:
0%
Mert a szovjetek édestestvéreink.
2023. nov. 9. 09:28
 16/21 anonim ***** válasza:
51%

"a migrik eddig hány lmbtqs köveztek halálra?"

Szerintem elenyésző számút. Általában inkább agyonverni szokták vagy leszúrni.

2023. nov. 9. 09:30
 17/21 anonim ***** válasza:
31%
16! A valóságban meg semmi ilyesmi nem történik...
2023. nov. 9. 10:10
 18/21 anonim ***** válasza:
41%
Sok bennük az indulat, és ezért agresszorpártiak, plusz gyakran nyilasok leszármazottjai, és így a "tuggyukmilyen" Zelenszkijjel szemben határozzák meg magukat.
2023. nov. 9. 10:40
 19/21 anonim ***** válasza:
Az ukránok nem igazi nácik. Nem tudom, mi a bajuk, de nem tartják őket annak a legtöbben. Ahogy egy izraeli szélsőségest sem támogatnak a nácik, épp ellenkezőleg, ők a nácik ellenségei. Az ukrán "nácik" gonoszak, elnyomnak másokat. Olyanokat, akik alig különböznek tőlük... A nácik nem ilyenek.
2023. nov. 9. 11:14
 20/21 anonim ***** válasza:

"A valóságban meg semmi ilyesmi nem történik..."

Nekem eddig két kollégám ölték meg, igaz egyik sem volt meleg, simán rablási szándékkal. Most mondanám, hogy mondd el minkettejük feleségének, hogy ez nem történt meg, csak nem hinném, hogy bármelyikük kíváncsi a pofádra.

2023. nov. 9. 12:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!