Azok a szélsőjobbolaldaliak, akik korábban a náci ideológiákat éltették, most miért utálják Ukrajnát?
Figyelt kérdés
Vannak, akik a nemzeti szocializmusra nosztalgiával gondolnak. Tőlem ez távol áll, de oké, nem vagyunk egyformák. Na most ha az orosz álláspont alapján Ukrajnában egy náci rezsim uralkodik, akkor ezzel mi bajuk van? Miért mondják, hogy azért kell utálni az ukránokat, mert nácik?
Szerintem az egyedüli okunk, ami miatt haragudhatunk Ukrajnára, az a nyelvtörvényük, de ez még nem ok és főképp nem megoldás erre a problémára. Ennek hatására még a maradék magyar kisebbség egy nagy része is elvándorolt, ami sokkal nagyobb probléma szerintem. Ami a nyelvtörvényt illeti, valamit úgyis kezdeniük kell vele, ha be akarnak lépni az EU-ba, így ez megoldódott volna.
2023. jan. 4. 18:11
1/10 anonim válasza:
A legtöbb ember a fidesz propagandát fújja, kevés ember gondolkodik magyarországon és vannak elvei (akár bal, akár jobb, akár más).
2/10 anonim válasza:
A fidesz meg putyin propagandáját fújja, szal' akik korábban náci idelógiákat éltettek, ma egy exkbs vadbaromért rajonganak.
3/10 anonim válasza:
A szélsőjobbosok igazságban gondolkodnak. Nem tetszik nekik az izraeli mentalitás például, mások megkárosítása, vagy az I. VH utáni területrablások. Az ukrán "nácik" hazugságban gondolkodnak, mások megkárosítása, lenézése, stb. Lehet, hogy tényleg hiszenk abban, hogy nácik, de nem azok. Csak soviniszta szláv idióták. Az igazi nácik az orosz kisebbség oldalán állnak, akiket elnyomtak, gyilkoltak igazságtalanul.
4/10 anonim válasza:
A "szélsőjobboldaliak" szerint ukrajna nem "náci", hanem csak egy magyarellenes sz.rtelep.
5/10 anonim válasza:
Én inkább azt nem értem, hogy ugyanaz a nyugati liberális sajtó, amelyik 2022 előtt folyamatosan azon aggódott, hogy Ukrajna hemzseg a náciktól, most rájött hogy bizonyos körülmények között megengedett nácinak lenni.
6/10 anonim válasza:
Ugyanazért, amiért a libsik meg szeretik a nacikat
7/10 anonim válasza:
Nem vagyok sem jobbos sem balos, de az ukránokból már nagyon elegem van és nem vagyok ezzel egyedül. Menjenek haza innen végre!!!
8/10 A kérdező kommentje:
#7: Akkor nem neked szólt a kérdés.
2023. jan. 18. 10:35
9/10 anonim válasza:
Nem, de akiket ismerek azoknál az oka ez.
10/10 A kérdező kommentje:
#9: Nem mondtál semmilyen okot.
2023. jan. 18. 14:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!