Mi a véleményed a "Szuverenitásvédelmi hatóság" létrehozásának tervezetéről?
Elméletileg, vagy legalábbis a hírek szerint az lenne a feladata, hogy megakadályozza a szervezetek (civilek, mozgalmak, pártok, médiaszolgáltatók) külföldi finanszírozását, hogy ezzel megvédje Magyarország szuverenitását.
Kezdem én a magánvéleményemmel.
Tehát, akkor semmiféle külső, de magyar illetékességű forrásból nem lesz támogatható semmiféle magyar szervezet, vagy médiaszolgáltató?
Mi van akkor, ha én, külföldön dolgozó, külföldi bankszámlával rendelkező magyar állampolgár, a másik országban vezetett számlámról utalok egy magyar mozgalomnak, vagy médiaszolgáltatónak? Akkor ezt nem tehetem meg? Ezzel engem is szankcionálnak?
Vagy mi van akkor, ha egy youtube csatornának küldök pénzt (nem a partizánnak, de akár nekik is), amelyik az általános témái mellett néha tesz politikai jellegű kijelentéseket is, vagy egyáltalán nem tesz ilyet, de én neki is a külföldi bankszámlámról utalok támogatást? Ezt sem tehetem majd meg? Mert végül is a youtuber videós, vagy a twitchen streamelő is belefér a médiaszolgáltató definíciójába (vagy ha közvetlenül nem is, de bármikor belepréselhetik ebbe a kategóriába, ha szúrja valakinek a szemét).
"ma már van olyan, hogy Wise és Revolut. A dollár forrása fogja a dollárját és átváltja rubelbe -jah, abba nem lehet, bocs-, izé forintba és már meg is van oldva a probléma."
Huhh, hát szerencse, hogy egy zseni van közöttünk.
Te nagy tudású zseni, ugye tudod, hogy nem abból látják, hogy külföldről jön, hogy mi a pénznem, hanem a számla szám alapján látják, hogy melyik országban van regisztrálva? A revulot-os számlád, az egy külföldi számlának számít, és ha rubelben utalsz, akkor londoni számlánák fogják látni.
Kocsis Máté elszólta magát.
Ennek a törvénynek nem a szuverenitás megvédése a célja - az csak az a hazugság, amit a birkák elhisznek - haneem "hogy borsot törjenek azok orra alá" akik nem a lakájmédia propagandáját szajkózzák, de nem lehet őket kivéreztetni, mert nem állami pénzből működnek.
És az idióták elhiszik, hogy ez büdös bolsi társaság kormányoz és védi őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!