Ha Magyarország ki lépne az Eu-ból akkor megtámadnának minket a nyugati országok?
Alapból nem.
De ha mondjuk elkezdenénk a kisebbséget mészárolni, akkor valószínűleg igen (lásd Szerbia).
Oké eddig direkt nem szóltam mert azt hittem ide írni-olvasni tudó emberek járnak de nem a NATO-rol van szó!
A kérdező nem tudta mit akar az eu nem katonai egység.
"5-ös Az Eu gazdasági egység..... Igen és?" És?
Nem értem a kérdésedet. Attól mert egy gazdasági egység amiből kilépünk, miért támadnának meg? Semmi összefüggés nincs. Ha felmondod a Digi előfizetésedet, nem fogják Rád rúgni az ajtót digis verőemberek.
De ez még mindig gazdasági és nem katonai szövetség, márpedig EU-ból kilépve még ott lenne a NATO aminek tagjai vagyunk. NATO tagok miért támadnák meg a szövetségesüket, attól mert sz kilépett az EU-ból. Egyesült Királyság is kilépett, nem?
Nem, nem támadna meg minket senki - legalábbis katonailag nem.
De azonnal bevezetnék ismét a határellenőrzést, a vámokat, megszűnne a szabad munkavállalás a tagállamokban,
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!