11/25 anonim válasza:
Mert keresztény és nemzeti és nem hazaáruló mint a többi párt.
12/25 anonim válasza:
Nemzeti-keresztény-konzervatív világnézetűnek tekintem magam és van egy politikai formáció (Fidesz-KDNP), amely markánsan (és sikeresen) képviseli ezeket az értékeket. Ennek eredményeképp az elmúlt 17 év alatt 11 választásból 11-et nyertünk. 2002-ben, a két választási forduló közt horgonyoztam le a Fidesz mellett (tehát nem a győzteshez csapódtam, mint ahogyan sokak) és ezt követően 8 évet vártam türelmesen ellenzékben. Érdemes volt. Persze, sokan megpróbálnak letéríteni erről a pályáról, de az ilyenektől mindig mosolyogva megkérdem: tudtok nekem javasolni egy másik nemzeti-keresztény-konzervatív politikai alakulatot, hasonló szervezettséggel, személyi állománnyal, médiával és népszerűséggel, akire szavazhatnék a Fidesz helyett? :)
13/25 anonim válasza:
14/25 anonim válasza:
De igazi, vérmelegek csak a fideszben vannak... Életem vágya, hogy újra megismétlődjön a Szájer féle unga bunga parti, és vele együtt csúszak le az ereszen...❤️
16/25 anonim válasza:
Egy Trombitás Szájer szendvicsbe is benne lennék😍
17/25 anonim válasza:
16.
Hiába no, csak így tudnál magadba SZÍVNI egy kis kultúrát...
18/25 anonim válasza:
2 LMBTQ uszító videó között azért fidesznek is belefér egy kis melegség...
Milyen érzés nqgy hqzafiként ilyen párttal szimpatizálni...
Gondolom látens meleg vagy..
19/25 anonim válasza:
18.
Ez olyan, hogy a nagy zsidóüldözés közepette 2 zsidó származású ember is volt a német nácipárt vezetőségében :D
A politika egy ilyen dolog, barátom. Sosem kell elhinni, amit egy politikus nagy hangon előad. Nem gondolja komolyan.
Torgyán napi szinten szólította fel Horn-t a lemondásra. Máskor együtt ettek, beszélgettek, haverkodtak a szünetben.
20/25 anonim válasza:
Tehát akkor ha a számodra szimpatikus emberek csinálják az oké, de mindenki másnak meg tilos?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!