Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Rubeljobboldal, sékeljobboldal...

Rubeljobboldal, sékeljobboldal vagy közpénzjobboldal. Melyik a legtalálóbb?

Figyelt kérdés

Sékeljobboldal mert ugyebár elképesztő mértékben áll ki Orbán Izrael mellett, a rabbik nem győzik dicsérni Orbánt. Az olyan oldalakon mint pl a neokohn hetente jelennek meg kötelező jelleggel valamilyen Fideszt dicsőítő cikkek.

Netanyahu és a Likud meg konkrétan "testvérpártként" tekint a Fideszre.

További azt se feledjük amikor a Fidesz a mi adóforintjainkból milliárdokat utalt át az szélsőcionista Hit Gyülekezete szektának.

És a sort még folytathatnám...

A rubeljobboldallal kapcsolatban azt hiszem elég a múltkori felvételt megnézni amibt Orbán Putyinnal találkozik.

A közpénzjobboldal sem igényel túl sok jelzőt. Hisz mindenki tudja, hogy a Fidesz a mi adóforintjainkból pénzeli magát.

2023. nov. 5. 21:47
A kérdező szavazást indított:
Rubeljobboldal
Sékeljobboldal
Közpénzjobboldal
Más, leírom kommentben
28 szavazat
1 2 3
 1/29 A kérdező kommentje:

Még valami! Majd em elfelejtettem:

Moderátorok figyelmébe:

Tisztelt moderátor,

Amennyibe ebben a kérdésben meglátja a "szovjet édestestvérezős" felhasználót, kérem azonnal törölje a válaszát.

Köszönöm, hogy végigolvasta.

Üdvözlettel

2023. nov. 5. 21:49
 2/29 anonim ***** válasza:
64%

Részemről vegyes a kép, én az Izrael melletti kiállást pont egy helyes dolognak tartom,amiben kivételes módon egyetértek a kormánnyal, örülök, hogy legalább ebben a háborúban sikerült határozottan a jó oldalra állniuk. Az, hogy Németh Sanyi bácsiékat pénzeli, hát mit mondjak erre,van ennél rosszabb hely is, ahova megy a végtelen adóforint. A magam részéről szimplán minimálisra csökkenteném az adókat, aztán utána már mindegy lenne ,hogy a bejövőt ők milyen egyházaknak osztják ki.

A Putyinnal való kokettálást én is egy terhes dolognak tartom, jó lenne az orosz függőséget minél gyorsabban, vagy legalább szép fokozatosan leépíteni.

Sztem minden normális európai ember kiáll Ukrajna mellett és Izrael mellett is, ugyanis az európai társadalomra a legnagyobb veszélyt az iszlám fundamentalizmus és a putyini autoritarianizmus jelenti.

2023. nov. 5. 21:56
 3/29 anonim ***** válasza:
72%
Még csak véletlenül se jusson eszébe senkinek, hogy értelmes, tartalmas, célravezető beszélgetést folytassunk az országról. Tényleg nem értem, hogy miért jó ez és kinek.
2023. nov. 5. 21:59
 4/29 anonim ***** válasza:
46%

“ én az Izrael melletti kiállást pont egy helyes dolognak tartom,amiben kivételes módon egyetértek a kormánnyal, örülök, hogy legalább ebben a háborúban sikerült határozottan a jó oldalra állniuk. ”

“ Sztem minden normális európai ember kiáll Ukrajna mellett és Izrael mellett is, ugyanis az európai társadalomra a legnagyobb veszélyt az iszlám fundamentalizmus és a putyini autoritarianizmus jelenti”

Top comment 🔼🔼🔼

🇮🇱🇭🇺🇺🇦

2023. nov. 5. 22:09
 5/29 anonim ***** válasza:
67%

lassan jüanjobb :D

de amúgy közpénz, természetesen, bár talán euróból több jut nekik.

2023. nov. 5. 22:12
 6/29 anonim ***** válasza:
50%

Pontosan mi a problémád azzal, hogy kiáll Izrael mellett?

"További azt se feledjük amikor a Fidesz a mi adóforintjainkból milliárdokat utalt át az szélsőcionista Hit Gyülekezete szektának."

Állami támogatásnak hívják, a HGy az egyik legkevesebbet, természetesen létszám alapján. Ezzel mi a problémád?

"A rubeljobboldallal kapcsolatban azt hiszem elég a múltkori felvételt megnézni amibt Orbán Putyinnal találkozik."

Egy sima nemzeti ünnepen is állandóan rángatózik.

"Hisz mindenki tudja, hogy a Fidesz a mi adóforintjainkból pénzeli magát."

Melyik kormány nem csinálta ezt?

2023. nov. 5. 22:16
 7/29 A kérdező kommentje:

A hívek számához képest arányosan a hitgyüli kapta messze a legtöbb pénzt.

2023. nov. 5. 22:18
 8/29 anonim ***** válasza:
29%

Dehogyis.

2023. nov. 5. 22:21
 9/29 anonim ***** válasza:
54%
Csak a pontosság kedvéért : a pénznem Israelben nem "Sékel" hanem shekel שקל többesszámban shekalim שקלים
2023. nov. 5. 22:36
 10/29 A kérdező kommentje:

A ש vagy sín betűt pedig magyarul "s"-nek írjuk át okostojás. Az angolban írják "sh"-nek.

De ha már nyelvészkedni akarsz akkor miért nem azt írod, hogy šeqel, mivel a ק vagy qaf az nem azonos a "kóser" szóban szereplő k-val, ezért ezt q-nak kellene átírni. De a héberben már a középkorban kikopott a q hang, ez egyedül az arabban maradt meg ق betűként. A héberben a qaf meg kef kb olyan ma mint az ly meg j a magyarban.

Ezeket is leírhattad volna ha már annyira ivrit szakértő vagy.

2023. nov. 5. 22:46
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!