Hajdu István jó főpolgármester lenne?Megoldaná a parkolási problémákat?
Hajdu István akár indulna főpolgármesternek is.Megpróbálná megoldani a parkolási gondokat.
Igazából, nem a parkolást kellene reszelni, hanem "drive in" részt létrehozni a pékségekhez,gyógyszertárakhoz, bankokhoz.Sokkal kevesebb helyet foglalnának, mint a parkolók.
Az USA-ban jól működik.
Egy piacgazdaságban a piac az igényekre reagál, nem fordítva.Azaz nem a gombhoz varrjuk a kabátot.Tehát, nem a parkolókat kell felszámolni.
Európaban egyedül itt fizetős a fővaros körüli körgyűrű.
Tegye ingyenessé a fidesz hogy csökenjenek a dugók!
1#
Nem ezzel van a baj.Hanem azzal,hogy nem tudsz megállni az üzlet mellett azért,hogy vegyél két kiflit, ami kb 5-6 perces művelet.
Ezt oldaná meg a MC Donald's mintájú drive in.Odaállsz az ablak mellé kocsival és odaadják a péksütit, amit szeretnél.
Bp en belül 3-5 percnél többet nem kell buszra villamosra metróra várni.
Én is 2 eve 25 év után leraktam az autót e miatt.
Szoval nem ertem a problémát.
A dugók feloldasahoz meg ahogy írtam, tegye ingyenésse a körgyűrűt a fidesz.
ma 12:28
Honnan és hova lehet úgy felhajtani a körgyűrűre, hogy ne fizetős úton köss ki?
Egyáltalán hány ember lehet akinek van autója de nem szokott matricát venni? Tavaly 3 millió éves és 12 millió tíznapos és havi matricát adtak el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!