Karácsony Gergely biciklis hülyesége bejön az embereknek? Vagy ezek szerint tényleg a legnagyobb eredménye K.G.-nek hogy nem Fideszes?
Úgy értem, hogy eddig csak azt hittem Fidesz propaganda, hogy Karácsony Gergely a budapesti biciklizést támogatja, de nem. Láttam egy videót közösségi oldalon, ahol pontosan ezt mondja.
Én nem tudom, mi van ezzel. Nagyon idegesítőek tudnak lenni a biciklisek. Aki egy nagyvárosban él, annak ráadásul a belső részén, az sorry de ne biciklizzen már basszus. Ha mindenképpen biciklizni akar, akkor menjen vidékre, de legalább a külvárosba. Eleve a forgalmasabb városrészekben be kellene tiltani. Az egészségre is rossz hatással van meg másokra is. Aki a városon belül sportol, több kárt okoz saját magának is, mint hasznot, mivel teli tüdővel lélegzi a mordori szmogot.
Karácsony Gergely tényleg ennyire hülye, hogy ebbe öli a pénzt, ezt szorgalmazza? Akkor már elmondhatjuk, hogy tényleg nincs más amit fel tud mutatni, csak annyi vonzó benne hogy nem Fideszes.
Karácsony helyében én a körutón is adnék egy teljes sávot a bicikliseknek!
Az autósoknak elég lesz egy sáv is!
Az elválasztó közé meg beton bojákaf tennék…
Éljen a fosszilis mentes belváros, aki autózni akar, menjen autópályán, belvárosban megoldott a tömegközlekedés
“ belvárosban megoldott a tömegközlekedés”
Nemcsak! Budapesten simán el lehet érni minden forgalmas állomást
16:37
Illiberális könnyek, savanyú a narancs?
Simán járható a város, így is hogy van külön sáv, pedig Tarlósnál nem így volt!
Hey komcsi Fidesz 24’.-ben Karácsony marad!!!!
Karácsony szimpatikus, de nem tartom túl rátermettnek sajnos kicsit ilyen málészájú.
Viszont Szabó Bálint ügyesnek tűnik, nem tudták kikezdeni a keresztkérdésekkel sem.
Kb. 700 ezer autó van Budapesten, szóval kb. kétharmad gyalog, meg tömegközlekedéssel jár, így őket max pozitív értelemben érinti az ha kevesebb autó tud feléjük eljárni.
Szerintem nem azzal van a baj, hogy nyomatják a biciklit/ igazából az autók számát akarják csökkenteni a városban, hanem azzal ahogy ezt csinálják. Ha lenne normális terv, hogy mit akarnak elérni és mit kapnak az emberek az autó helyett akkor inkább lehetne ezt támogatni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!