Amilyen eszeveszett a kivándorlás manapság
Magyarországról, szerintetek is lesz még London, Bécs,
Berlin magyar falu valaha?
Figyelt kérdés
Én azt látom, hogy gombaszerűen növekszik a kereslet a külföldi lakásokra. És már nem is csak az albérletekre, sokan eladják a magyar ingatlanjukat és vesznek külföldön.
Egyszerűen mindenki, mindenféle társadalmi rétegekből, egészen az írástudatlantól az orvosmérnökig, boldog boldogtalan megy ki külföldre, német vagy angol nyelvterületre főként. Mindenki húz el Magyarországról!
Gyurcsány idején még nem volt ilyen kilátástalan, reménytelen a helyzet hogy ennyien döntöttek a végleges kivándorlás mellett?
Romàniàból,Bulgàriàból,és a Baltikumról a lakossàg több,mint harmada ki ment nyugatra.Lettek romàn meg bolgàr falvak az àltalad emlìtett vàrosokban?
2023. nov. 2. 11:29
12/19 anonim válasza:
Hiàba mondjàtok,hogy nem létezne az a dolog,hogy valaki hosszabb-rövidebb külföldi munkavàllalàs vagy tartózkodàs utàn visszaköltöznr Magyarorszàgra,mert ez egy létező dolog.Én 1988 óta vagyok nyelvtanàr és tolmàcs Németorszàgban,ìgy napi szinten talàlkozom Németorszàgba kitelepülőkkel ill.munkàt vàllalókkal.Egykori tanìtvànyaim,ill.ügyfeleim kb 1/3-àról tudom biztosan,hogy hosszabb vagy rövidebb németorszàgi tartózkodàs utàn végül visszaköltöztek Magyarorszàgra.Többen a 90-es években is, amikor még sokkal nagyobb volt a fizetésbeli és minden egyéb életszìnvonalbeli különbség a két orszàg között,mint ma,valamint akkor azért is sokat kellett tenni,hogy egyàltalàn vàllakhass munkàt.
2023. nov. 2. 11:38
13/19 anonim válasza:
Már megint sokadik ellenzéki hoax kérdés. :) Ez is olyan mint másik ellenzéki hoax:mi szerint egyre kevesebb gyerek születik Orbán miatt. Miközben valóságban elég körbe nézni országban, minden hol több kis gyerekes magyar családok látok!
2023. nov. 2. 11:40
14/19 anonim válasza:
Általában inkább Magyarországra költöznek tömegesen, kifelé nem.
2023. nov. 2. 11:43
15/19 KiMaMi válasza:
12-es. Persze, létező dolog, ez a világ minden szegmensén megvan. Van visszatelepülő is, én nem vitatom. Viszont ez nem olyan mértékű, ahogy lépten nyomon beharangozzák...mert feszt ezt hallani, hogy olyan jó itt az élet, hogy a külföldre települtek mind hazajönnek...enyhe túlzás. Gyanítom több embert ez háborít fel.
2023. nov. 2. 11:47
16/19 anonim válasza:
Londonban,Bécsben,Berlinben a magyarok szàmarànya statisztikailag ki se mutatható.
2023. nov. 2. 11:51
17/19 anonim válasza:
#8 az nem meglepő, hiszen egy fideszes se nyelvet nem tud, se nem ért semmihez a követelőzésen, emberkedésen kívül, ilyenekre nincs szükség külföldön sem, na meg gondolom el is hiszik mennyire szörnyű nyugaton 🤣
2023. nov. 2. 12:24
18/19 anonim válasza:
Miközben valóságban elég körbe nézni országban, minden hol több kis gyerekes magyar családok látok!"
Így van. Nem az valóság amit az ellenzék mond.
Egyetlen igaz valóság van. Az amit az orbán istened eléd rak. Mindenki más hazudik.
Elég körbe nézni, tele a tesco parkoló.
2023. nov. 2. 13:37
19/19 anonim válasza:
"minden hol több kis gyerekes magyar családok látok!"
Mondjuk par arnyalattal setetebb magyarok, de allampolgarsagilag magyarok.....
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!