2024 a gazdaság újraindításának az éve lesz. Nem értem, hogy lehet valamit újraindítani, ami le sem állt?
Megint a CSOK-al akarnak csodát tenni, kár, hogy eddig is csak azt érték el, hogy 100M+ lett egy használt családi ház ára, az új építésűekről meg ne is beszéljünk, az a kóklerek paradicsoma, ha szerencséd van nem omlik rád a ház, közben meg egy életre eladósodsz miatta.
De sebaj, a kicsalt pénzekből a tajparaszt, kókler, semmirekellő építési vállalkozók ("generálosok") vesznek maguknak 20-30 millás luxusautókat, mert még ahhoz is hülyék hogy ne szórják el azonnal a pénzt, ettől biztosan pörög a gazdaság...
"A gazdasági növekedésre gondolnak."
Tudom hogy mire gondolnak vagy mire akarnak ezzel utalni, a bajom a szép papírba csomagolt szarral van. Persze ez nem csak a Fideszre igaz. Akármelyik párt próbálna szépíteni azzal sem értenék egyet. És nem értem miért kajálják ezt az emberek.
Miért tetszik bárkinek is ez a ripacskodás. Nem attól lesz jobb hogy ígérgetsz meg pofázol b+ hanem attól hogy a munkájuk révén kedvező irányba változik az ország gazdasági helyzete.
Észre vesszük ha változik valami. Valahogy úgy érzem hogy manapság a politika 10% tett és 90% kommunikáció meg mellébeszélés/ígergetés. Ennek fordítva kéne lennie.
Ez kicsiben olyan mintha jönne egy új kolléga akármilyen random munka helyre és nem tud lófaxt se, mindent elbasz, de borzasztóan magabiztos és nagy a szája, nulla önreflexióval és szégyen érzettel párosítva.
Igen, a növekedés éve lesz :D
Az infláció meg októberre 1 számjegyű lesz :D Helyette eu rekorderek vagyunk inflációban :D
Meg mindenkit meggyógyítanak aki elkapja a koronát, helyette eu rekord halálozás :D
A fidesz szerint mindig majd lesz jobb. 2030-ra utolérjük Ausztriát. Az már túl közel van és még a hülye is látja hogy nem jön össze. Most már 2040-re. :D Miért? Mert bekaptunk 2 meteort :D csak mi, az osztrákok nem, ezért +10 évet adtak hozzá egyből :D Abban lehet hogy hinni. A birka hisz is haláláig...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!