Mit gondoltok arról, hogy elkezdték zaklatni a Corvinus diákjait politikai alapon?
Csak feltételezések léteztek, hogy melyik hallgatónak milyen NER-es kapcsolatai lehetnek, ennek ellenére több ilyen diákot is alaptalanul rágalmaztak, abuzáltak.
Tudtam, hogy a poshadt belterjes ellenzéki O1G közeg már nem csak a kormányt fogja éjjel nappal szidni, hanem el fog fajulni ez a gyűlölet valami egészen felfoghatatlan irányba.
Ez az egész azért is szürreális számomra, mert egyrészt önmagában a felnőttek közötti zaklatás egy ritka jelenség (oké, az idén érettségiző serdülők, akik bejutottak az egyetemre, még nem felnőttek), de mégis. Mindenki tudja, főleg 2023-ban, hogy csak a gusztustalan, igénytelen és lelkileg korcs és pszichésen instabil emberek szoktak zaklatni. Másrészt alaptalanul teszik, mert csak feltételezni tudják, hogy kinek lehet NER-es a családja, de még ha így is van, ez nem jelenti egyből azt, hogy az adott diák egyetért a családja értékrendjével.
Nem politikai alapon.
Egyébként meg a Corvinus diákjai a "zaklatók", akik szerintem jogosan vannak felháborodva azon, hogy míg nekik a belüket húzva is rommá kell tanulniuk magukat, addig a nereseknek kifizeti a diplomát a szülő.
És mi volt ez a zaklatás? Mert ez sem derült ki.
Mert tudom, hogy a neresek már arra is nagyon érzékenyek, ha valaki nem tapsikol a csalásaikhoz.
Tudom, hogy el kéne ájulni attól, hogy valaki nem megérdemeltem szerzi meg a diplomáját, de lehet azok, akik vért izzadtak érte kicsit idegállapotba jönnek ilyenkor.
Talán fejtsd ki az ügyet a teljes mélységében! Hogy egy NER-ifjonc külön vizsgakérdéseket kapott, hogy biztosan átmenjen, és még azt az oktatót rúgták ki, aki felszólalt ez ellen.
Ez végtelenül undorító, és jól mutatja, hol állnak a fideszesek erkölcsileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!