Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Listát írhatunk a pocsék...

Listát írhatunk a pocsék dolgokról, de nem olyan pocsék, mint ahogy sokan beállítják? Jólét van.

Figyelt kérdés

Legalábbis a nagyobb városokban, ahol én szoktam járni, mindenki a Nike cipőkkel, meg az Iphoneokkal villog, a legjobb kocsikkal járnak és pont ők azok, akik panaszkodnak.

Próbáljátok olyan országokhoz hasonlítani a miénket, amik nem a legnagyobb turisztikai központok, és nincs legalább 3 multicégük. Én nyitott vagyok bárkinek a véleményére, tapasztalataira, de Amerikához, Németországhoz és hasonlókhoz mérni Magyarországot nem valami fair.

Most nem akarok úgy tenni, mintha minden jó lenne, de azért bakker, ne tegyünk már úgy, mintha IRL éhezők viadalában lennénk, miközben tele vannak a kukák félig megevett gyorskajával.

Hozzátenném naponta elmegyek 25 kuka mellet és mind tele van kajával, aminek semmi baja, csak nem bírták megenni, az biztos annak a jele, hogy mi valami gettó országban élünk. Tényleg. Semmi jólét nincs. Posztold ki a neten, az Iphoneoddal hogy nem élsz jólétben.

2023. okt. 30. 18:25
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nincs iPhone-om. Legjobb kocsim sincs. De van Nike cipőm, egy nagyon régen olcsón vett félig elhasznált tornacipő, ami most nem ér sokat. Szerencsére nem kell a kukákban turkálnom eleségért és ezért nem tudom mennyi ételt dobnak ki, de neked elhiszem.
2023. dec. 17. 01:43
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!