Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Orbán miért szavazott a...

Orbán miért szavazott a tűzszünet ellen és miért támogatja Izrael "jogát az önvédelemhez"?

Figyelt kérdés

2023. okt. 29. 16:09
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:

"16,értem,tehát csak mások lehetnek terroristák,nők és gyerekek,Izrael nem."

Ki mondta neked, hogy nők és gyerekek terroristák? És kérlek, ne bújj ki a válasz alól, hanem nevezd meg szépen. Nem a gyulásleves receptjéről vitatkozunk, hanem emberéletekről. Ennek a súlyát szem előtt tartva beszélj erről a témáról, légyszíves.

"Izraelnek szabad foszforbombákat szórni,másoknak nem szabad védekezni."

Izrael nem dobott rájuk semmit, amíg meg nem támadták őket. Ártatlan emberek, köztük nők, csecsemők és idősek kivégzését, felvágását, lefejezését, megcsonkítását pedig ne nevezd védekezésnek, mert nem az. Azt hinné az ember, hogy ez mindenkinek egyértelmű, és senki nem fogja védeni a gyilkos terrorista agybeteg nácikat, de lám, te is ezt teszed.

"Amúgy nézd már meg,hogy hány rakéta talált el fontos célpontokat"

A lőtéri kutyát se érdeklik a sikertelen rakéták. A gyilkos szándékról és annak eredményéről beszélek. Matekozhatsz nyugodtan, csak teljesen irreleváns.

"Izraelnek mindent el kell hinni és nem szabad őt bírálni."

Idézd, hogy ezt neked ki mondta. Ezalól se bújjál ki, mert ez is egy nagyon súlyos kijelentés.

"ne csak a cnn-t bámuld,mint egy szerencsétlen!"

Soha életembe nem néztem cnn-t.

"A területfoglaló gyilkosok csinálnak egy fals flag akciót,te meg benyeled."

Nem, "kedves" kérdező. Arról van szó, hogy a mocskos, undorító védenceid kegyetlen gyilkossággal mészároltak le ártatlan tömegeket. Arról van szó, hogy náci, antiszemita, elvakult, fanatikus vadbarmok, akiket egyesével kellene agyonlőni a lehető legnagyobb nyilvánosság előtt, önfeledten ünnepelve az elpusztulásukat.

"911-et is elhitted,szerintem"

Nem történt meg, ugye?😂

"Ha a saját házadat bombáznák az izraeliek,akkor is ezt mondanád?"

Mi nem mentünk Izraelbe gyilkolni, ezért nem bombázza a hazámat Izrael. Ha mentünk volna, jogosan bombázna minket. Nem gondolod??

"Miért van több joga egy izraelinek az élethez,mint pl. neked?"

Kérdező, te tényleg komolyan kérdezed ezt? Kérlek, mondd, hogy nem...

"Hol voltam eddig?Hát,nem a tv előtt zombultam."

Képzeld, én sem. Ott lakó emberek beszámolóit olvastam és hallgattam meg, a palesztin emberek Facebook-oldalán láttam, ahogy a zsidó holttestek körül táncot járnak, köpködik, rugdossák a hullákat.

"Úristen,de naiv vagy."

Érvelj, ne hűledezz.

2023. okt. 30. 22:28
 22/35 A kérdező kommentje:
Most komolyan elhiszi valaki,hogy az ukrán bukta után jönnek a semmiből "terroristák" és megtámadják Izraelt.Ennek kb. akkora átb.szás szaga van,mint az Európába áramló szír "menekülteknek".
2023. okt. 30. 22:30
 23/35 anonim ***** válasza:
79%

A semmiből jönnek? Az elmúlt 20 évben 7 komolyabb háború-féleség volt. Ebből 1 Libanonnal. Békeidőben is naponta lőnek ki rakétákat. Azért ez nem a semmiből van. 2022-ben 2x is tárgyalt Oroszországgal a Hamasz hivatalosan.

De ha konkrét választ keresünk, akkor a támadók Izraeli börtönből jöttek. A hamasz jelenlegi műveletének a feje (akit talán már megöltek egy légicsapásba) egy egykori terrorista, akit 2011-ben cseréltek ki Gilad Shalit-ra (zsidó túsz). Vagyis 1 izraeli katona lett kicserélve 1000 börtönben lévőre.

Jelenleg egész jó arányok vannak. Ha él még kb 150 túsz, akkor őket cserélnék el kb 6600 sittes palesztin harcosért.

2023. okt. 30. 22:54
 24/35 A kérdező kommentje:

21,most komolyan reagálnom kellene az izraelimádó,nárcisztikus,pszichopata,szociopata kommentedre? :D :D :D

Még a náci szót sem tudtad értelmezni,de vígan hadonászol vele. :D

A 911-es visszakérdezéseden már csak sírva röhögtem. :D :D :D

Tele van a kommented hazudozással,mellébeszéléssel,ostoba visszakérdezéssel.Nem fogok válaszolni a beteges,állat alatti,érveket nélkülöző hülyeségeidre,troll,további jó gyűlölködést!Pá!

2023. okt. 31. 20:18
 25/35 anonim ***** válasza:

16.

De a zsidók áldozataira még 70-80 évvel később is kötelező emlékezni, szinte nincs is hónap egy-egy holokausztos emlékegetés nélkül + botlatókövek, kárpótlás... Érdekes, hogyha fordítva történik, akkor pedig egy "hát evvan" sokak reakciója.

Mondjuk egy "izraeli barátom" közölte, hogy a háború magyar, német, lengyel, francia, angol, szovjet stb. áldozatai összesen nem érnek annyit, mint akárcsak egy is a saját népéből...

2023. okt. 31. 20:23
 26/35 A kérdező kommentje:

Megint nagyot ment a szeretet népe.

[link]

2023. okt. 31. 23:19
 27/35 A kérdező kommentje:
Mondjuk,a 16-os elmagyarázhatná,hogy a demokratikus foszforbombák és a szőnyegbombázás hogy fogja kiirtani az állítólagos terroristákat,de inkább mégsem kérdezek tőle,mert csak egy likudfidesz kompatibilis válasz fog érkezni.
2023. okt. 31. 23:25
 28/35 anonim ***** válasza:

A foszforbomba használata legális, nagyon sok felhasználási módja van. Civilek ellen viszont tilos bevetni. De ez minden fegyverre igaz. Járulékos veszteség, minden háborúban halnak meg civilek sajnos. De elég kis mennyiségben használták, és a foszfor jelentős része nem ért civilt. Bárcsak ez lenne a legnagyobb veszély rájuk, de sajnos nem.

A szőnyegbombázásnak nevezett esemény az igazi pusztító. De ez nem olyan, amit látunk Ukrajnába. Nem arról van szó, hogy belőnek 100ezer lőszert aztán hulljon a férgese, ez nem erről szól, nem a civilek pusztítása a cél. A JDAM-ok 1 tonnás rakéták. Ezek nem robbannak fel a becsapódáskor, hanem eljut az épület alapjáig, de ha van ideje, vagy nem kell áthaladnia egy toronyházon, akkor befúródik a talajba jó mélyen és csak akkor robban. Így pusztítja el az alagutakat és a Hamasz bázisokat. Az egész övezet 10x40km és van alatta 500km alagút. Eddig sok tíz km alagutat semmisítettek meg ezek a bombák, és nagyon sok civilt is. De ez is sajnos logikus. A Hamasz nem a semmi alá építi a bunkereit, hanem mecsetek, iskolák, kórházak alá. Elég rossz helyzet.

És kulturálisan is megvizsgálhatjuk. Nyugati gondolkodás, ha jön a bomba, óvóhelyre megyünk. Arab gondolkodás, ha jön a bomba, levesszük mellel, mert akkor azonnal a paradicsomba jutunk. 2014-ben felszólította a Hamasz a lakosságot, hogy az Izrael által célpontnak megjelölt pontokat a testükkel védjék. És védik, viszik a mamát és a gyerekeket is, és boldogan meghalnak, mert mártírokká válnak. Nekünk ez elképzelhetetlen, de ott máshogy viszonyulnak az élethez, ezért van annyi terrorista, öngyilkos merénylő, ezért mernek csúzlival rátámadni az IDF-re.

2023. nov. 1. 10:40
 29/35 anonim ***** válasza:

Tudod mit? Ne reagálj. Nem vagyok kíváncsi arra az alacsonynak sem nevezhető értelmi színvonalra, amit produkálsz. Egyszerűen nem érted, hogy miről beszélek. Nem fogod fel, amiket mondok, sőt még azt sem, amit te mondasz. Nem vagy alkalmas arra, hogy vitatkozzon veled bárki is.

2023. nov. 1. 17:26
 30/35 A kérdező kommentje:
29,ok,te úgyis annyira felsőbbrendű izraeli vagy. :D
2023. nov. 1. 18:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!