Orbán miért szavazott a tűzszünet ellen és miért támogatja Izrael "jogát az önvédelemhez"?
Figyelt kérdés
2023. okt. 29. 16:09
11/35 anonim válasza:
12/35 anonim válasza:
Mert Izraelnek joga van megvédeni magát.
13/35 A kérdező kommentje:
12,már miért lenne?
2023. okt. 30. 20:40
15/35 A kérdező kommentje:
14,tényleg,nem önmagukat támadták meg?Na,és ki támadta meg őket,nők,öregasszonyok és csecsemők a terrorista kórházak pincéiből?
2023. okt. 30. 20:47
16/35 anonim válasza:
Terroristák rohanták le az országukat, 5000 rakétát lőttek ki rájuk, 1400 izraelit öltek meg, több száz zsidó van túszfogságban. Te hol voltál eddig?
"Na,és ki támadta meg őket,nők,öregasszonyok és csecsemők a terrorista kórházak pincéiből?"
Nagyon sokszor meg lett nekik mondva, hogy nem őket akarják bántani, hanem a Hamaszt. Legyenek szívesek, fáradjanak ki onnan. Aki ott maradt, az vállalja a következményeit a döntésének. Ez ilyen egyszerű.
17/35 anonim válasza:
Még hacsak megölték volna őket. Ehhez képest a bucsai mészárlás humanitáriusan zajlott. Több száz testrész van össze-vissza. Mellek, péniszek és főleg lábak. A terhes nőknek kivágták a hasából a babát és azt is felvágták. És még volt gusztusuk a vénasszonyokat is megerőszakolni, bár ez a legkevesebb a többihez képest.
18/35 A kérdező kommentje:
16,értem,tehát csak mások lehetnek terroristák,nők és gyerekek,Izrael nem.Izraelnek szabad foszforbombákat szórni,másoknak nem szabad védekezni.Izraelnek mindent el kell hinni és nem szabad őt bírálni.Amúgy nézd már meg,hogy hány rakéta talált el fontos célpontokat,ne csak a cnn-t bámuld,mint egy szerencsétlen!A területfoglaló gyilkosok csinálnak egy fals flag akciót,te meg benyeled.911-et is elhitted,szerintem.Ha a saját házadat bombáznák az izraeliek,akkor is ezt mondanád?Msm média hívő vagy?Miért van több joga egy izraelinek az élethez,mint pl. neked?Ez nem zavar?Hol voltam eddig?Hát,nem a tv előtt zombultam.
2023. okt. 30. 21:51
19/35 A kérdező kommentje:
"Nagyon sokszor meg lett nekik mondva, hogy nem őket akarják bántani, hanem a Hamaszt. Legyenek szívesek, fáradjanak ki onnan. Aki ott maradt, az vállalja a következményeit a döntésének. Ez ilyen egyszerű."
Úristen,de naiv vagy.
2023. okt. 30. 21:52
20/35 anonim válasza:
Jelen állás szerint ez lenne az egyetlen módja annak, hogy felszámolják a terroristákat civil áldozatok nélkül. És ez valóban eléggé naiv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!