Ez miért nem veri ki a biztosítékot itt Magyarországon?
2023. okt. 28. 22:27
11/12 anonim válasza:
# 2:
Nem kell Fideszeskének lenni, tavaly sem rájuk szavaztam. Elektromos hőtárolós kályhával fűtök egy szigeteletlen házban, amire ugyanúgy csak 210 kWh jár havonta, afelett 63 forint. Ha fűtés van 50-80 ezer forint között szóródik a havi áramszámla, a korábbi 20-40 ezerrel szemben.
Másfél évvel ezelőtt azt mondtátok, az fogyaszt sok áramot, gázt, aki gazdag, mert medencefűtésre és autóbejáró jégtelenítésre használja. Én már akkor is azt mondtam, hogy szerintem meg nem, az fogyaszt sokat, akinek elavult fűtési rendszere van és emellé elavult házban, lakásban él. De akkoriban mindenki piacpárti volt e tekintetben.
12/12 anonim válasza:
Nekem havi 25ezerre jön ki a fűtésem konvektorral (a fűtött hónapokban, amúgy 0) egy régi korszerűtlen kádárkockában (kb 80 négyzetméter) amin nincs szigetelés, régiek a konvektorok, egyedül a nyílászárók műanyagok. Nem érzem kifizethetetlennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!