Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mi az oka annak, hogy az...

Mi az oka annak, hogy az emberek még ma is képesek megszavazni a Fideszt?

Figyelt kérdés
Egyébként azt nem hiszem, hogy a 10 millió lakosból kb 6 millió fideszes és boldogan arra szavaznak, de 1,5, max 2 millió embert el tudok képzelni.
2023. okt. 28. 21:35
1 2
 1/19 anonim válasza:
23%
Sajnos nincs jobb alternatíva.
2023. okt. 28. 21:39
 2/19 nemaRendőrség ***** válasza:
65%

10 millió lakósból kb 6 millió szavazópolgár van.

Ebből kb 4 millió szokott szavazni.

Ebből kb 2 millió szavaz a fideszre.

Választási rendszerünk sajátossága, hogy ez elég a 2/3adra.

Tehát, jól tippelted a 2 millió fidesz szavazót

2023. okt. 28. 21:41
 3/19 anonim ***** válasza:
70%
Sokak még mindig a régmúltban élnek, így ha Viktorta a Kádár-rendszer 2.0-áshoz nagyon hasonló verziót tesz be a közösbe, az nagyon tetszik a zembereknek. Ráadásul erre Fletó is eléggé rájátszik, mert mindig vissza-vissza tér, így a zemberek a rángásost választják inkább.
2023. okt. 28. 21:50
 4/19 anonim ***** válasza:
61%

"Sajnos nincs jobb alternatíva."

Többek közt az ilyen hozzáállás miatt jön össze nekik.

Nem a fidesz győzelme a baj hanem a kétharmad.

Csak támogasd őket a jövőben is, ha a kialakult

állapot jó neked.

2023. okt. 28. 21:51
 5/19 anonim ***** válasza:
37%
Mi 14 éve költöztünk egy nagyközségbe, ahol fideszes képviselő van. Nagyon szerettük, mert a szemünkbe egy becsületes, normális embernek tűnt. A 2014-es önkormányzati választásnál azonban más lett a véleményünk. Jóban voltunk vele, így odamentem hozzá jópofizva a választások előtt, hogy most miért kell ilyen kitalált dolgokat a facebook oldalalán megosztani szegény baloldalról... Vesztemre olyan hang ejtéssel tettem ezt, hogy a szó szoros értelmében értette, és nem vette belőle ki a paródiát. A válasza: tudom én nagyon jól, de muszáj valamit mondania, hogy nehogy az ellenzéket válasszák meg helyette. Szerintem fogalma sem volt arról, hogy ilyet nem szabadna mondania, teljesen másutt járhatott a feje. Na innentől soha többé nem szavaztam a Fideszre. Nekem ez óriási csalódás volt. Ne kövezzetesek meg és nevezettek agyamosottnak, hogy az egész családom hitt a fidesznek, de egyszerűen, amik voltak bal oldalon, képtelenek voltunk hinni nekik.
2023. okt. 28. 21:53
 6/19 anonim ***** válasza:
43%

Én nem vagyok fideszes, soha nem is voltam, sőt, de amilyen bohócokkal előáll az ellenzék én is hamarabb szavaznék vityára. De maradok inkább annál, hogy nem szavazok. Nem adom a nevem ehhez a szégyenhez ami itthon politika címszó alatt zajlik. Tökmindegy melyik oldal van hatalmon, tök ugyanaz. Egy dolog nem érdekel senkit, az emberek, meg az ország jövője.

2023. okt. 28. 21:56
 7/19 anonim ***** válasza:
60%

“Mi az oka annak, hogy az emberek még ma is képesek megszavazni a Fideszt?“

Sok a …. Magyarországon! 🤣

…. = komcsi

2023. okt. 28. 21:57
 8/19 anonim válasza:
39%
Na kérdező! Szerinted kire kellene szavazni?
2023. okt. 28. 22:36
 9/19 anonim ***** válasza:
13%

Egyértelmű.... Mi Hazánkra!

2023. okt. 28. 22:44
 10/19 anonim ***** válasza:
37%

Hagyjuk már ezt!

Az előző választást az ellenzék brutálisan elbukta!

És az elmúlt 4 szavazásból csak az egyikre volt igaz amit írtál.

Igen mert nálunk van területi képviselő is! Ők meg majdnem mind nyertek vidéken. Ez van! El kell nyerni a választók bizalmát és nem csak pofázni!

2023. okt. 28. 22:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!