Fideszesek, milyen érzés az, amikor Orbán magára azt mondja, hogy nem normális?
2023. okt. 28. 00:16
A kérdező szavazást indított:
Szeretem, hogy egy abnormális idióta Orbán van a kormányon, aki úgy árulja el a hazáját ahogy bírja, és büszkeséggel tölt el.
Szégyen és felháborító, amit az Orbán-banda csinál.
11 szavazat
1/9 anonim válasza:
Itt csak egy a gond, irod elárulja hazáját!
Mégis mikor árulta el Indiát !?
2/9 anonim válasza:
Van benne igazság, de ki normális teljesen, ő legalább belátja.
3/9 anonim válasza:
Én is szoktam mondani magamra, ennyi önirónia kell, hogy legyen valakiben.
4/9 A kérdező kommentje:
Bárcsak belátná, de egy pszichopata ilyet nem csinál. Ha szembesítenék ezzel, kitérő választ adna, és gyurcsányozna csak egyet - már ha szóba állna bárkivel is, de már rég utasításban van adva, hogy még a miniszterek sem adhatnak a képviselők írásbeli kérdéseikre érdemi választ, pedig hát kötelességük lenne, de Isten őket úgy segélje, ámen, nem igaz?!
2023. okt. 28. 08:43
5/9 anonim válasza:
Orbán soha életében nem mondott igazat - ezt kivéve!
6/9 anonim válasza:
2006-os cikk. Azt hitted nem vesszük észre?
Ez még provokálásnak is gyenge.
7/9 A kérdező kommentje:
A cikk valóban 2006-os, de azt tette akkor, amire most azt mondja, hogy nem normális. Tehát ellenzéki önmagát is nem normálisozta le a mostani ellenzéken túl.
Tudod, ez az, amikor felköp, és alááll, és röhög, hogy a másikat eltalálta.
2023. okt. 28. 17:41
8/9 anonim válasza:
Orbán mondott már mindent - és annak az ellenkezőjét is!
Ritka hiteltelen hazug egy hantagép!
Egy szavát se hidd el!
Soha.
9/9 A kérdező kommentje:
Szerintem azért már mondott igazat. Pl. hogy milyen kaját, piát akar kapni az étteremben. Más témakörben valóban nem nagyon.
2023. okt. 29. 20:47
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!