Ez a Varga Judit nem normális, hogy ilyen törvényt hoz?
Szerintem ez a nő bolond. Nem látott még életbeni példát. Nekem gyerekként nem esett volna jól egy váltott gondoskodás, mert az egyik szülőm elég vérmes volt, de jól titkolta.. Plusz alapból ez a gyökértelen létforma nem megfelelő egy gyereknek. A másik pedig az, hogy ha megvan az az elsődleges személy akivel a legjobb a kapcsolata, miért kell elszaggatni mellőle mert Jutka ezt xarta ki magából reggel?
Vagy ha egyszerűen képtelenek együttműködni a felek mert egyik folyton keresztbe tesz a másiknak, az jó a gyereknek? Ennyi erővel el se váljanak, vitatkozzanak a gyerek előtt továbbra is.
A másik visszás dolog az, hogy ezt a módosítást a láthatásokon elkövetett gyermekgyilkosságok után hozta ez a szerencsecsomag nő.
Mi van ebben az országban?! A főnökömnek igaza van, hogy nem örült mikor megválasztották.
Szerintetek se normális ez a Varga Judit?
"A nemzetközi tapasztalatok és a legfrissebb kutatások egyértelműen alátámasztják, hogy a közös szülői felügyelet és a váltott gondoskodás a gyermekre nézve jobb kimenetellel bír, mintha a gyermek kizárólag egyik szülőjével élne. "
A tudományra szívesen hivatkozik mindegyik mocskos csoport.
Komolyan mondom ha nyerek a lottón, én is rendelek már le pár kutatási anyagot, amit tudok mutogatni az igazam mutogatásához.
Szégyen, hogy a tudomány ennyire eladta magát!
Szégyellje magát a tudományos társaság, hogy nincs gerinc bennük!
A megosztott bejegyzés nem több propaganda-terméknél, mert semmilyen hivatkozást nem tartalmaz a módosításra vonatkozóan. Akkor lenne bármilyen szinten értékelhető, ha lenne benne egy link, hogy a "tervezet itt olvasható" Így csak süket duma, és nagyon jól tudjuk, hogy az ilyen süket dumának mi szokott fideszéknél a vége lenni.
Raádásul mind a gyakorlat mind pedig a szabályozás (2022 eleje óta) engedi a váltott gondoskodást, vagyis valójában nincs itt semmi újdonság, legfeljebb az amúgy is létező gyakorlathoz igazítják a törvény szövegét, és mondjuk rendezik a gyermek lakóhelyének kérdését.
Arra viszont kiválóan alkalmas arra, hogy ideológia-vezérelt gumiszabályokat lehessen a paragrafusok közé írni.
Ember! A kérdésednél elérhetővé tett cikk 2021. október 19-i, néhány nappal több, mint kétéves. Az ott említett polgári törvénykönyv módosítást az országgyűlés
2021. november 9-én 13:30:51-kor 71,35%-os többsége megszavazta, 2021. november 17-én ki lett hirdetve a Magyar Közlönyben, és 2022. január 1-én hatályba lépett.
663 napja hatályban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!