Most aki nem ismeri ezt a számot az nem normális? Erre a zenére miért kell felállni?
Én megmondom őszintén, sose hallottam ezt a zenét, és furcsállottam volna, ha ott vagyok, hogy mindenki feláll. Miért kell felállni erre a zenére? Nem kötekedésből kérdezem, tényleg nem értem.
https://www.youtube.com/watch?time_continue=6&v=8HQMrbRVlXI&..
Ha nem tudnátok, ez a dal, amit minden Magyar énekel! Aki nem énekli, az egy nemmagyar!
Most nem az a cinkes, hogy nem állt fel, ezt a kormány akarná csak beállítani, hogy ezzel támadja az indexet.
Az igazi gáz, hogy úgy ment ki egy meccsre, amiről gondolom tudósítani akart, hogy nem ismeri ezt.
Nem vagyok az a turbófocirajongó, de ez tényleg alapvető információ, hogy a Nélküledet a Felvidék tiszteletére éneklik. Dunaszerdahely csapatától ered, onnan ragadt át egységesen a Felvidékre ez.
Hogy jobban megértsd: ez olyan, mintha kiment volna egy Liverpool meccsre és nem értette volna miért éneklik You'll Never Walk Alone-t.
Tényleg fárasztó, hogy már ilyenekkel támadják, de az is gáz, hogy ennyire nem nézett utána a dolgoknak az újságíró. Nem tudom, hogy mi van és azt látom, hogy mindenki feláll a helyéről, akkor én is felállok.
"Nem vagyok az a turbófocirajongó, de ez tényleg alapvető információ, hogy a Nélküledet a Felvidék tiszteletére éneklik."
Mi köze van a felvidék tiszteletének egy budapesti stadionban lejátszott Mo-Uruguay meccsnek?
Szánalmasnak tartom, hogy az utóbbi időben minden naposnak tartja egy réteg, hogy megmondja ki a magyar és ki nem.
Én magyar vagyok, itt születtem, itt nőttem fel, itt dolgozok, ide tervezek gyereket vállalni. Ismerem a magyar történelmet, a magyar ételeket, írókat, művészeket. Ismerem a magyar kultúrát stb.
Nem gondolom, hogy kevésbé lennék magyar mert nem hallottam még ezt a számot és nekem sem lett volna evidens, hogy fel kell rá állni.
Persze a csorda szellem valószínű vitt volna és felállok, ha mindenki.
De nem gondolom, hogy abban kéne mérni a magyarságot, hogy ki ismeri és ki nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!