Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Létezik olyan baloldali, aki...

Létezik olyan baloldali, aki nagyon bevándorlás ellenes?

Figyelt kérdés
Nekem ez új. De állítólag vannak ilyenek. Igaz ez?
2023. okt. 27. 17:34
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
54%
Üdvözöllek a valóságban. Mi nem a nyugat vagyunk, itthon még a liberálisok is inkább középen állnak a politikai spektrumon... Látod ilyen mikor 0-24 propagandát nézel és fogalmad sincs a valóságról. De mondok jobbat, mi a melegekről meg lmbtq-ról se nagyon beszélünk, sőt, a propaganda hírek miatt lett felkapott ez az egész és nálatok megy napi szinten ez:D
2023. okt. 27. 17:37
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Igen van egy két dks és jobbikos vagy lehet több is.
2023. okt. 27. 17:39
 3/11 anonim ***** válasza:
65%

Azt mondják !! Nagy különbség. "'Mert ezzel nem lehet választást nyerni. De tudjuk mi a dolgunk"➡🔷 Karigeri a nyugati újságírónak tessél. MSZP-Párbeszéd párt képviselője. A pártja NEM határolódott el tőle, tehát betelepítenék

🔷Nidermüller : "A migráció ugyanis jó dolog. Részt vettem EU szintem törv.javasl előkész". Nidermüllert minden ellenzéki párt támogatta. Közös jelőlt volt pff

🔷Gyurcsány : "A migrációt nem lehet megállítani" Még ki is ment közéjük lázítani a rüszkei istromra https://www.youtube.com/watch?v=P7wCcdL1tO4&t=83s

🔷Dobrev Klára. Még a határontúli magyar lakosságtól is elvenné a választójogot, ahogy mondta, akik örzik nemzetünk hagyatékát, értékeinket ápolják. De a migránsoknak viszont szavazati jogot adna. Hogy megértsd : Egy ukrajnába, erdélyben élő többgenerációs magyar családtól elvenné a szavazati jogot, csak mert nem itt él. Viszont a muszlim, afrikai, bantu aki éppen erre jár és lesz itt mondjuk 4/5 éve az már szavazhat

🔷LMP-s képviselő anno : "A menekültek jobb alapanyag emberileg " -.-

KONKLÚZIÓ : Ahonnan a pénzt kapod, oda engedelmeskedsz. Most lehet hogy van pár józan ember, de a 99%-uk már az első hatalomra telepítésük évében beengedne 1milla erre tévedt embert és ígéretet tenne még évi 15 millára

2023. okt. 27. 17:50
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
Mi ez a bevándorlási fétis?Honnan jött? Akkor tisztázzuk: ide,ebbe a putriba senki nem szándékozik önszántából jönni.Aki a fidesz jóvoltából vásárolt letelepedési kötvényt annak az EU-s útlevél kellett, őket viszont nem kellett volna beengedni.az ázsiaiak százezreit sem kell,mert ekkora populáció már kontrollálhatatlan.
2023. okt. 27. 17:52
 5/11 anonim ***** válasza:
Tehát az ellenzéki pártok lehet beengednék őket de a szavazóik közül sokan nem.
2023. okt. 27. 17:53
 6/11 anonim ***** válasza:
65%

4 Hogy megértesd : "EU rendelkezés szerint fel kell osztani a migránsokat. Az atomfizikus professzoirokat felszívja a német ipar. Ide marad a halandzsázó siítam berber. Ha kimegy az ipse már Bécsbe, mert jobban lehet fejni visszatoloncolják, mert az EU.s törvény erről szól

Nem véletlen lázad ennyire az Orbán

2023. okt. 27. 17:56
 7/11 anonim ***** válasza:
52%
5 mivel a pártok hozzák a döntéseket, így édeskevés hogy a szavaóik mit szeretnének. Majd elmondják nekik a Vezéreik, hogy jó ez így. Így kell lennie. A humanitárius segítségnyújtás ezt kívánja
2023. okt. 27. 17:57
 8/11 anonim ***** válasza:
47%
Nyilván az aksigyárakba nem kell atomfizikus.
2023. okt. 27. 17:58
 9/11 anonim ***** válasza:
52%

8 Más a vendégmunkás. Már a 70-es években is voltak. Kifejezetten erre a célra interjú után vették fel őket. Olyan kuli munkára, amit a magyar már nem végez el. Nem ciki aksi dolgozónak lenni, de az állítólag csekély számú dollármédia felhergelte az embereket, hogy aski dolgozónak veszélyes elmenni ezért már nem is akarunk dolgozni, habár németbe, usába ott elvégzik az őshonosak

A vendégmunkás idejön, érti a munkát, felvettük, megkapja a195 ezret majd elmegy. Nem robbantgajta szét a panelt, nem csinál NOGO zónákat, nem gyújtogat kerületekben, nem túz ki vérdíjat magyar rendőrre és nem vonul illegalitásban ha ki akarják tenni

2023. okt. 27. 18:04
 10/11 anonim ***** válasza:

Nem vagyok fidesz komcsi, én demokrata vagyok, centrista

Az illegális bevándorlást nem, de aki ott akar élni, ahol és beáll a határhoz és várakozik VAN hiteles ID… és elfogadják, be tud illeszkedni, akkor miért ne?

2023. okt. 27. 20:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!