Miért van az, hogy 15 éve a fideszesek utálták a putyini világot, ma meg példaképük lett?
Figyelt kérdés
2023. okt. 27. 15:47
11/22 anonim válasza:
15 éve az EU még nem a transzneműekről szólt
12/22 anonim válasza:
Nem lett a példaképem kérdező, honnan veszed ezt a baromságot?
13/22 anonim válasza:
11, és 15 év alatt az ember eljutott oda, hogy ne tudjon egy kérdést értelmezni?
14/22 anonim válasza:
Mondjuk én nem vagyok fidder, de nem utálta azt senki. Mindenki szerette.
15/22 anonim válasza:
"15 éve az EU még nem a transzneműekről szólt"
Ahogy most sem.
16/22 anonim válasza:
Így van, én fideszes vagyok nem utáltam Putyint akkor, most sem utálom csak katasztrófa amit tett rengeteg ember halt meg miatta.
17/22 anonim válasza:
#15 De. Ha kiderül, hogy abban hiszel, hogy az XX kromoszómás a nő, az XY meg férfi, akkor börtönbe kerülsz.
18/22 anonim válasza:
17, Putyin ezek közül melyik lehet?
19/22 anonim válasza:
"Ha kiderül, hogy abban hiszel, hogy az XX kromoszómás a nő, az XY meg férfi, akkor börtönbe kerülsz."
Nem.
20/22 anonim válasza:
Még mindig jobb mintha a nyugati fos lenne a peldaképük ami csak mások kizsákmányolására és a korrupcióra épül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!