Miért utálják sokan a Fideszt?
Ezernyi dolgot lehetne mondani, de most egyet.
Brutuálisan megemelték a lakásárakat, elérhatetlenné tették a lakhatást az átlag ember számára.
Ezerszer megválaszolt kérdések ezek, én csak annyit kérdeznék vissza, hogy ha az inflációt az EU gerjeszti, akkor miért csak nálunk ilyen kiugróan magas?
És én ezzel le is zártam.
Leginkább azért, mert aljasok.
Hogyan lehet még ennyi idő után is Gyurcsányozni?
Kinek a legjobb itthon az élet? A fiatalok nagy része rohadtul kilátástalannak látja a jövőjét. Aki teheti húz el innen amilyen hamar csak tud.
Örülök, hogy normálisak voltak veled az orvosok, de erre mennyit kellett várnod, hogy oda kerülj? A legtöbb vizsgálatra hónapokat kell várni, műtétekre éveket.
Hogy a tanárhiány kamu? Nézőpont kérdése. Papíron meg van tartva a kémia óra akkor is, ha a torna tanár tartja. És valóban sok munkanélküli tanár akar elhelyezkedni, csak éppen nem tanárként, de legalábbis tuti nem állami intézményben.
Az infláció meg nem egy egytényezős dolog. A kiugró adatokhoz hozzájárult a covid helyzet és az ukrán-orosz háború is, de a Mo. kivételével valamilyen csoda folytán az összes többi EU-s ország viszonylag alacsonyan tudta tartani. Nálunk ez miért nem sikerült? Nem lehet ennek némi köze az eszeveszett választás előtti osztogatáshoz, meg a rengeteg adóemeléshez, amivel az osztogatás miatt kiürült kasszát akarják visszatölteni? Áhh nem, tuti a gonosz eu, igazad van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!