Mi kellene Magyarországon egy kormányváltáshoz?
Tudom, jobb ellenzék, kevesebb Gyurcsány, de ezek adottságok, szerintem nem csak ezen múlik az egész.
Vélemények?
Mert olyan vagyok mint te! :D
Én is a saját kis pártomat akarom hatalomra juttatni.
Mostmár érted hogy miért olyan nehéz kérdés is ez! :)
Akkor jelenleg a passzív hozzáállásoddal a Fidesz szekerét tolod.
Hmm...akkor ezért nincs kormányváltás!
A kérdés megválaszolva, törölhető...
"Kivéve, hogy nem tudod Őket meggyőzni, nem lehet velük értelmesen vitatkozni, mert összemossák a tényeket a véleménnyel,"
Pont ezért kell a környezetedben lévőket meggyőzni, akihez oda tudsz menni naponta 5-ször, ha kell. A kormány valahogy kimosta az agyukat, ez pont idővel tette. Ezt akkor tudja visszacsinálni valaki, ha ugyanúgy rettentő sok időt beletesz.
"A szüleim, akik engem tanítottak a kritikus gondolkodásra, még Ők sem meggyőzhetőek, pedig vagy tíz éve próbálkozom vele."
Akkor nem jól csinálod. Itt addig kell nyomni, amíg a végére nem érsz a hazugságoknak és az lehet, hogy ott lesz, hogy az öszödi beszédről kell vitatkoznotok, vagy együtt hallgatjátok újra, de ennek van egy vége.
Ahhoz a véghez kell eljutni, amit egy párt nem tehet meg, mert egy pártot simán kizár az ember az életéből. Téged a szüleid nem fognak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!