Mert az átlagember nagyon buta, nagyjából két tömböt lát, akire lehet szavazni, az MH náci, mert azt mondják rá, mindent elhisz a pártjának, a Fidesz nemzeti és ennél jobb nem is lehetne, a baloldal meg azonnal 500 ezres minimálbért vezetne be, és leszámolna a fenyegető nácizmussal. Egyébként a baloldal tényleg rosszabb lenne. És nekik ez elég.
2023. okt. 22. 13:25
3/22 anonim válasza:
Ezzel a hozzáállással csak egy dolgot értek el. Sokan dacból is fideszre szavaznak. Azt mondod birka vagyok ? Ez a politikai üzeneted ? Ott rohadsz meg ellenzékben még vagy ezer évig.
2023. okt. 22. 13:43
4/22 anonim válasza:
Nem vagyok a Fidesz felétlétlen híve, viszont én Gyurcsányék alatt látszottam ki éppen hogy a mocsárból...
2023. okt. 22. 13:56
5/22 anonim válasza:
#5 folyt.
Szóval hadd ne kelljen visszasírni!
2023. okt. 22. 13:58
6/22 anonim válasza:
Te meg jutalmul kapod azt, amit mi ellenzékiek kitolásból, csak rá sem jössz.
2023. okt. 22. 13:58
7/22 anonim válasza:
felesleges elkülöníteni hogy fideszes, egy fidesz ellenes is ugyan úgy ostobán gondolkodik. arról papolnak hogy majd a dobrev hú majd hogy megmenti magyarországot, ne viccelődjünk már, ugyanúgy bénáznának.
2023. okt. 22. 14:12
8/22 anonim válasza:
Ezért nem kell különösebben kampányolni a fidesznek. Az ellenzékiek saját maguk elintézik a fidesz 2/3-ot a szavazók folyamatos sértegetésével.
Érdemes átgondolni, hogy mi a különbség a fideszes oldal Gyurcsányozása és ez a fajta viselkedés között. A fidesz sosem a szavazókat támadta, csakis a politikusokat, ellenben a birkázás, agymosottazás, stb pont hogy a szavazókra irányul, ami csak még tovább rontja az amúgy sem jó esélyeket.
2023. okt. 22. 14:18
9/22 anonim válasza:
Ha nem hiszek egyik ellenzéki politikusnak sem ráadásul nem tudok azonosulni a politikai üzeneteikkel akkor miért szavazzak rájuk ?
Aki olyan országban akar élni amiről Dobrev beszél az szavazzon a DK-ra.
Én csak annyit vártam tőle hogy nyílt lapokkal játszon. Majd a választás után megmondjuk hogy milyen adókulcsok lesznek. Hülye vagy b.zdmeg ?
Ki az a marha aki így rátok szavaz ?
2023. okt. 22. 14:43
10/22 anonim válasza:
Mert a baloldal egy másodperc alatt be nyomta volna a mocsár legaljára!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!