Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Miért hisztiznek a svédek,...

Miért hisztiznek a svédek, hogy a magyar kormány bürokratikus okokra hivatkozva késlelteti a NATO csatlakozásukat? A lyógállamisági eljárásban talán nem ugyanezt teszik?

Figyelt kérdés
2023. okt. 21. 13:05
1 2 3 4
 31/40 A kérdező kommentje:

semmivel sem lesz jobb ember, attól, hogy a komcsik lecsukták

Berija-t a szovjet ÁVÓ vezetőjét konkrétan kivégezték

akkor ő még donáth ferencnél is jobbember?

természetesen nusikát is terheli a nagyapja rémuralma, hiszen nagyon szívesen ült bele a kapcsolati hálóba, nélküle csak egy kis tapló bölcsészlányka lenne, akinek a könnyei teszik pont jól sóssá a mesik krumplit

2023. okt. 21. 21:20
 32/40 anonim ***** válasza:
Az hogy ilyen frankón meszeled a kis csajt, mi köze van az eredeti kérdéshez ?
2023. okt. 21. 21:40
 33/40 A kérdező kommentje:

én nem tudom itt mért akadnak fel egyesek azon a tényen, hogy donáth anna nagyapja egy hidegvérű komcsi zsarnok volt

csak azért hoztam fel, mert a svédek donáth annát kérdezgetik, hogy ugyan van-e nálunk jogállam

és azt is elmagyaráztam, hogy ez miért abszurd

2023. okt. 21. 21:53
 34/40 anonim ***** válasza:
40%

33 Nem igaz amit írsz te vadbarohm, milyen helyet csinált a nagyapja, amibe beleült? :DDD

Én vagyok a hülye esküszöm, hogy ilyenekkel leállok. Igazad van, írd hogy LYÓGállam, mert attól bazira okosnak tűnsz ám. Meg nusikázzál, az meg már az einstein szint a fideszben.

2023. okt. 21. 22:19
 35/40 A kérdező kommentje:

a kommunista kapcsolati hálóról beszélek

vagy szerinted a kommunista elit az csupa tehetséges emberből állt, és az ő gyerekeik is a társadalom legtetejére született tehetséges ember lett?

mert nekem pl donáth annából egyáltalán nem az jön le, hogy ő egy hű de tehetséges politikus

sőt, pont ellenkezőleg, ahhoz képest, hogy 13 éve benne van a nagypolitikában középiskolás érvelőversenyeken komolyabb teljesítményeket hallok

varga judittal szemben pl csak kűzdött, mint malac a jégen

annyit tudott mondani arra, hogy "nulla poena sine lege" magyarul, hogy nincs ítélet törvény nélkül, hogy "ne jogászkodjunk itt"

érted, egy olyan vitára jött el, aminek az volt a címe, hogy jogállamiság

2023. okt. 21. 22:26
 36/40 anonim ***** válasza:
40%

"vagy szerinted a kommunista elit az csupa tehetséges emberből állt, és az ő gyerekeik is a társadalom legtetejére született tehetséges ember lett?"

Nézz már utána a csüngőhasú családfájának !

2023. okt. 21. 22:38
 37/40 anonim ***** válasza:
40%
35 Csak 1/10 annyira lennétek kritikusak a fidesz csürhével, mint azokkal, akik a bűnszervezettel szemben tenni próbálnak.
2023. okt. 21. 22:40
 38/40 A kérdező kommentje:
utánanéztem neked, orbánnak nincs rokona a rákosi korszak vezetéséből
2023. okt. 21. 22:44
 39/40 A kérdező kommentje:

"mint azokkal, akik a bűnszervezettel szemben tenni próbálnak."

muhahaha a moslékkoalíció konkrétan egy bűnszervezet

2023. okt. 21. 22:45
 40/40 anonim ***** válasza:

Egy régi Kovács Kati szám jutott eszembe: Most kéne abbahagyni..

Gyűlölködni, fröcsögni egyedül is tudsz.

2023. okt. 21. 22:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!