Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy a lengyele...

Hogy lehet az, hogy a lengyeleknek van 80 Iq-juk és nem engedték az orbán féle diktatúrát kiépülni?

Figyelt kérdés
Mi meg olyan buta, szolga nép vagyunk hogy a szemünket is ki lehet lopni és nemzeti alapon tönkretenni a népet.
2023. okt. 20. 21:27
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:
27%

#29. "igényesebb és kulturáltabb"

Ettől az öngyarmatosító nyugatszopkodástól hányni kell. A ballib szerint mindig, mindenhol mindenki jó, kivéve a magyar. Srácok, ez nem felvilágosultság, hanem bündös bunkó balkáni tempó. Észre sem veszitek, hogy miattatok olyan szar az ország, mint amilyennek ti látjátok.

"igaz hogy ő fizet szolidaritási adót a vidékieknek"

Nem, a helyzet az, hogy a vidékből él az egész főváros.

"és ő termeli ki a gdp felét, mivel a hozzáadott értéke 10x annyi mint egy sori dolgozónak szabolcsban"

Fogalmad sincs se a hozzáadott értékről, se a GDP-ről. Te az a fajta proli vagy, aki szerint ha Budapestre van bejelentve a cég székhelye, akkor ott termelik a GDP-t is...hát nem. A gyakorlatban épp a lesajnált Szabolcs megye (amúgy is gusztustalan, amit itt előadsz sértődöttségből, amiért azok merészelnek arra szavazni, ami nekik tetszik) termeli a GDP-t, a fővárosban meg megy a bérszámfejtés, meg a kávéfőzés (HR és társai).

"miközben mindenki jobban él nálatok"

Én mondjuk fővárosi vagyok és jobban élek nemcsak nálad, de a kitántorgó mosogatóknál is, de még az átlag osztráknál is. A belvárosban lakom és dolgozom; és a hozzád hasonló tudatlan bunkók miatt lettem fideszes. Te holtbiztos, hogy a való életben is egy szerencsétlen vagy, aki ezért a Fideszt okolja.

"megértsd mennyivel rosszabb lett az élet magyarországon az elmúlt években"

Még egy titokról rántanám le a leplet: a magyarok pontosan tudják, hogy ezek nem a legjobb évek. Mindenki látja. Két dolgot viszont nem tudtok velük elhitetni:

1. Hogy más kormánnyal ez most jobb lenne.

2. Hogy máshol nincsenek problémák, csak itt.

Csak a legsötétebb ballibek hiszik azt, hogy Európa többi részén aztán olyan az élet, mint 2019-ig, csak nálunk romlott el hirtelen, merthátazorban. Senkit-nem-vertek-át. Hihetetlenül buták vagytok. Fentebb írtam, hogy még az európamotorja német gazdaság is recesszióban van (guglizd ki a szót nyugodtan). Szeretném látni, hogy véleményt alkotsz erről a tényről is. Ebből hogy akarod kihozni, hogy Orbán miatt van? :))

"mert a többi országhoz képest is 5x jobban leszakadtunk mint eddig"

Szerencsére nem így van. Tudom, hogy neked megírja a Soros-híradó, hogy Románia lehagy minket, de látod, ez is csak egy példa arra, hogy TI vagytok hülyítve, és TI szopjátok be újra, meg újra a legegyszerűbb propagandát, igazi birkák módjára. A helyedben nagyon mélyen kussolnék, és nem a Fidesz szavazóit próbálnám minősíteni ennyi ésszel. Ha érdekel, nagyon szívesen kifejtem, hogy miért nem hagyott le minket Románia, ha szeretnél egy nagyon meredek tanulási görbét és úgy érzed, hogy ki fogod bírni sírás nélkül, akkor szívesen rámutatok, hogy hogy vetted garatra már megint a F.O.S.-t. :)

"Egy éhező, gyűlölködő, agymosott és tanulatlan magyarországban."

Brühühühü, mindig elmaradott suttyó nép vagyunk, ha nem a ballibekre szavazunk, brühühüüü. Sivalkodjatok csak, zene füleimnek!

"Ezekről pedig nyugodtan nézhetsz európai felméréseket mielőtt még felmondod a propagandát"

Kettőnk közül én vagyok az, aki valóban néz, te pedig zabálod azt az ócska ballib propagandát, amit a HVG szart a tányérodra.

"hogy a magyar gazdaság teljesít a legjobban a világon."

Ez a kőagyú, egybites érvelés ráadásul a non plus ultra full fogyaték ellenzéki elmebaj. 10-ből 9 agyhalott ballib droid egyszerűen képtelen a klasszikus szalmabáb-érvelés nélkül vitatkozni; és úgy működik az éjsötét agya, hogy ha azt hallja egy vitában, hogy talán nem kéne úgy beállítani, hogy csak nálunk vannak problémák, míg minden más országban bezzeg még a kutyaszar is aranyból van, az az ő végtelenül egyszerű, buta fejében úgy jelenik meg, mintha a vitapartnere azt mondta volna, hogy a nyugaton nagyon-nagyon rossz, itthon pedig a legjobb a világon. Nem öreg, ezt az elmetrükköt csak azért végzed el, mert nagyon szeretnéd, ha a vitapartnered ilyen egyszerűen megcáfolható hülyeséget mondana, hiszen úgy érzed, hogy ezzel tudsz könnyebben vitába szállni még te is, a te igen szerény értelmi képességeiddel. De sajnos ez az érv csak a fejedben hangzott el, nem a valóságban. Koncentrálj légyszi a szavakra, amiket olvasol! Szinte sajnállak (dehogy), amiért ennyire rommá-fossá alázod magad.

2023. okt. 25. 22:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!