Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Hogy lehet az, hogy a lengyele...

Hogy lehet az, hogy a lengyeleknek van 80 Iq-juk és nem engedték az orbán féle diktatúrát kiépülni?

Figyelt kérdés
Mi meg olyan buta, szolga nép vagyunk hogy a szemünket is ki lehet lopni és nemzeti alapon tönkretenni a népet.
2023. okt. 20. 21:27
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
36%
Dehogy van diplomája. Vagy max büfé szakos. Dehát ez a gyakorikerdesek, itt a kovid alatt mindenki vírus szakértő volt, az egészségügyi rovatban pillanatok alatt jelennek meg az orvos professzorok, amikor kitört az ukrán háború akkor meg mindenki biztonságpolitikai szakértő volt. Ez ilyen. Viszont van egy közös. Mind fidernyák :D
2023. okt. 21. 01:02
 12/31 anonim ***** válasza:
5%

#10 Mindenkinek arra van ideje amire szán.

"A diplomás értelmiségiek sosem szoktak a végzettségükkel vagy a mennyiségével "érvelni", "

Amikor te azzal "érvelsz" hogy hazudsz arról kik alkotják a fidesz szavazóbázisát akkor mi más lenne a legpontosabb cáfolat az ostobaságodra mint a valóság?

Én értem, hogy neked 1 diplomát megszerezni is túl nehéz feladat, de a környezetemben - jelzem többségében fidesz szavazók között - ez nem probléma. Nem olyan nagy kunszt ám az embernek 50 éves korára több diplomát szereznie, csak tanulni kell hozzá. Amúgy szándékosan nem kérkedtem - nekem CSAK 2 diplomám van, a párom 3 diplomája mellé még van jó pár plusz végzettsége.

Amúgy a politika rovatban nem hasznosság adja a válaszok %-t hanem hogy kik értékelik. Mivel a hozzád hasonlók vannak többen és azonnal lepontoztok mindent ha nem tetszik a válasz, így magas %-a csak a kezdőknek van meg a hozzád hasonló ballibeknek.

2023. okt. 21. 01:05
 13/31 anonim ***** válasza:
63%

#01:05

Ha több diplomád lenne nem lennél buta. De az vagy

2023. okt. 21. 01:10
 14/31 A kérdező kommentje:

8# Te egyszerűen a felső 5%-ba tartozol, neked aranyból van a segged is szóval nem vagy releváns. Fideszesként pedig az empátia szinted kb 0%, mivel nem vagy vele tisztában hogy az ország 70% létminimumon vagy az alatt él.

Attól hogy ti kerestek havi 5 milliót és tapsikoltok a rasszista, gyűlölködő kormánynak miközben magánorvoshoz és a gyereketek magániskolába jár, még rajtatok kívül van itt másik 9 millió ember. Szóval igen, tipikus fideszes vagy.

2023. okt. 21. 07:42
 15/31 anonim ***** válasza:
15%
#10. Ez egy baromság, én is többdiplomás vagyok és épp azért tehetem meg akár azt is, hogy szórakozás gyanánt itt mosom fel a padlót az éjsötét ellenzéki agyhalottakkal, mert nem kulimunkát végzek, ahol mások osztják be minden percemet.
2023. okt. 21. 09:03
 16/31 anonim ***** válasza:
15%

#14. "mivel nem vagy vele tisztában hogy az ország 70% létminimumon vagy az alatt él."

Ezt a baromságot meg rendre a budai kerületekben elő ellenzéki politikusok mantrázzák, aztán meg csodálkoznak, hogy megint nem szavazott rájuk senki. Nem, természetesen nem él az ország 70%-a létminimumom, normális vagy? :D Ja, nem...ennyi ésszel nyilván ellenzéki szavazó.

2023. okt. 21. 09:06
 17/31 anonim ***** válasza:
57%

[link]

Ez a videó megválaszolja szerintem a kérdésedet kérdező.

2023. okt. 21. 09:51
 18/31 anonim ***** válasza:
19%

"A diplomás értelmiségiek sosem szoktak a végzettségükkel"

Kivéve, ha egy nyilvánvalóan ostoba DK-s aktivista letanulatlan parasztozza őket. Csak, hogy tudd, hol van a helyed. Amúgy veszettül leszarjuk, hogy ki diplomás ki nem, az csak egy papír, önmagában semmit sem ér.

"Végül, ha valóban diplomás lennél, akkor a válasz hasznossági százalékodnak nem 43%-osnak kellene lennie, így elég cink."

A tiéd meg nem 0% lenne, ha tudnál bármit is a fröcsögésen kívül!

Üdv:

Egy szintén tanulatlan diplomás vidéki paraszt, aki miatt az ország hanyatlik

2023. okt. 21. 09:54
 19/31 anonim ***** válasza:
57%
Három dioptriád van maximum. A lengyel példánál sokkal tanulságosabb az a társadalmi fellépés, ami Izraelben történt. Azt skandálták "Nem akarunk Magyarország lenni" Még olyan távoli országban is értik mi a helyzet hazánkban, mondjuk ott erős az oktatás, nem üldőzék el a tanárokat.
2023. okt. 21. 10:23
 20/31 anonim ***** válasza:
#17. Igen, menetrendszerű videó a 444-től, mint a "A Fideszre szavaztam, nem arra kellett volna?", amiben azt bizonygatják, hogy a videóban látott személyek nem az ország 1-2%-át teszik ki, hanem a vidék 90%-át, ahogy azt a csepeli panelprolik elképzelik. Aztán meg négyévente csodálkoztok, hogy miért nem jött már el a kormányváltás, pedig tökre azt hittétek, hogy már értitek. Hát pont itt van a megoldás, épp a 444 teremti meg azt a visszhangkamrát, amibe bezárjátok magatokat. Nekem mondjuk mindegy, sőt. Addig jó, míg nem értitek a körülöttetek zajló világot.
2023. okt. 21. 10:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!