Hogy lehet az, hogy a lengyeleknek van 80 Iq-juk és nem engedték az orbán féle diktatúrát kiépülni?
#10 Mindenkinek arra van ideje amire szán.
"A diplomás értelmiségiek sosem szoktak a végzettségükkel vagy a mennyiségével "érvelni", "
Amikor te azzal "érvelsz" hogy hazudsz arról kik alkotják a fidesz szavazóbázisát akkor mi más lenne a legpontosabb cáfolat az ostobaságodra mint a valóság?
Én értem, hogy neked 1 diplomát megszerezni is túl nehéz feladat, de a környezetemben - jelzem többségében fidesz szavazók között - ez nem probléma. Nem olyan nagy kunszt ám az embernek 50 éves korára több diplomát szereznie, csak tanulni kell hozzá. Amúgy szándékosan nem kérkedtem - nekem CSAK 2 diplomám van, a párom 3 diplomája mellé még van jó pár plusz végzettsége.
Amúgy a politika rovatban nem hasznosság adja a válaszok %-t hanem hogy kik értékelik. Mivel a hozzád hasonlók vannak többen és azonnal lepontoztok mindent ha nem tetszik a válasz, így magas %-a csak a kezdőknek van meg a hozzád hasonló ballibeknek.
#01:05
Ha több diplomád lenne nem lennél buta. De az vagy
8# Te egyszerűen a felső 5%-ba tartozol, neked aranyból van a segged is szóval nem vagy releváns. Fideszesként pedig az empátia szinted kb 0%, mivel nem vagy vele tisztában hogy az ország 70% létminimumon vagy az alatt él.
Attól hogy ti kerestek havi 5 milliót és tapsikoltok a rasszista, gyűlölködő kormánynak miközben magánorvoshoz és a gyereketek magániskolába jár, még rajtatok kívül van itt másik 9 millió ember. Szóval igen, tipikus fideszes vagy.
#14. "mivel nem vagy vele tisztában hogy az ország 70% létminimumon vagy az alatt él."
Ezt a baromságot meg rendre a budai kerületekben elő ellenzéki politikusok mantrázzák, aztán meg csodálkoznak, hogy megint nem szavazott rájuk senki. Nem, természetesen nem él az ország 70%-a létminimumom, normális vagy? :D Ja, nem...ennyi ésszel nyilván ellenzéki szavazó.
"A diplomás értelmiségiek sosem szoktak a végzettségükkel"
Kivéve, ha egy nyilvánvalóan ostoba DK-s aktivista letanulatlan parasztozza őket. Csak, hogy tudd, hol van a helyed. Amúgy veszettül leszarjuk, hogy ki diplomás ki nem, az csak egy papír, önmagában semmit sem ér.
"Végül, ha valóban diplomás lennél, akkor a válasz hasznossági százalékodnak nem 43%-osnak kellene lennie, így elég cink."
A tiéd meg nem 0% lenne, ha tudnál bármit is a fröcsögésen kívül!
Üdv:
Egy szintén tanulatlan diplomás vidéki paraszt, aki miatt az ország hanyatlik
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!