Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Fideszesek! Miért nem vagytok...

Fideszesek! Miért nem vagytok Nyugatpártiak?

Figyelt kérdés

2023. okt. 20. 16:31
 1/7 anonim ***** válasza:
95%
Hát inkább nyugatpárti vagyok mint kelet.
2023. okt. 20. 16:35
 2/7 anonim ***** válasza:
36%
Ki mondta neked hogy nem vagyok az? Bár az arany középút az igazi, de Putyinból nem kérek.
2023. okt. 20. 16:36
 3/7 anonim ***** válasza:
46%

Mert ez a Nyugat már nem az a Nyugat, mint a 80-as években. A mai Nyugaton már minden a melegekről, transzokról, fekákról szól, meg a migránsok számolatlan beengedéséről, meg hogy a fehér ember szégyelje magát, a férfi bűnös, hogy férfinek született stb.

Abból is látjuk, hogy mekkora óvodások a mai nyugatiak, hogy orosz háborúra az a válaszuk, hogy betiltják az orosz hússaláta nevét.

Lennék én nyugatpárti, ha a Nyugatot újra olyan konzervatívok vezetnék, mint Reagan és Thatcher, valamint abbahagynák a woke-ot, az LMBTQ-t, meg a BLM-et.

A mai Oroszország sokkal jobban hasonlít a 80-as évekbeli Nyugatra, mint a mai Nyugat.

2023. okt. 20. 16:38
 4/7 anonim ***** válasza:
58%
Nyilván Fideszesként inkább a nyugati demokrácia tetszik mint az orosz önkényuralom, ez tény.
2023. okt. 20. 16:39
 5/7 anonim ***** válasza:
29%
Nyugodj meg kérdező nyugatpárti vagyok már ha ezt így lehet mondani.Persze ott is van ami nem tökéletes de azért alakul.
2023. okt. 20. 16:41
 6/7 anonim ***** válasza:
66%
#3: Látszik, hogy nem sokat tudsz se a 80-as évekbeli nyugatról, se a mai Oroszországról. Amúgy milyen érdekes már, hogy nem az utóbbiba megy ki rengeteg magyar, hanem nyugatra. Biztos hülye mind.
2023. okt. 20. 16:51
 7/7 anonim ***** válasza:
40%
#6 Pénzt keresni mennek oda, nem megwokeulni.
2023. okt. 20. 16:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!