Hogy alakultak volna az elmúlt évek Budapesten ha 2019-ben nem Karácsony Gergelyt hanem Puzsér Róbertet választották meg volna főpolgármesternek? Ebben az esetben milyen lenne az élet Budapesten? A fővárosi közgyűlések milyenek lennének?
"Sok fejlesztés történt Budapesten az elmúlt 4 évben,igen is megérte megválasztani Karácsonyt."
Én sokszor teljesen ismeretlen budapesti emberektől amikor a politika szóba került soha egyetlen embert sem hallottam aki felvállalta volna hogy rá szavazott és ő elégedett vele. Neten, fórumokon igen, a valóságban nem. Aláírom hogy ez teljesen szubjektív és te erre rácáfolhatsz de én ezt tapasztaltam.
Puzséréknak volt a legszakmaibb programjuk, elképesztően részletesen kidolgozták a megírásban résztvevő mérnökök és közgazdászok…
Ha megválasztották volna, akkor Puzsér elkezdte volna megvalósítani a radikálisan zöld programját, ugye ez rengeteg építkezéssel és a közlekedés korlátozásával járt volna… A szavazói 90%-a elpártolt volna mellőle ekkor és a pénz a program negyedénél vagy harmadánál elfogyott volna… Mivel a program megvalósítása miatt (amire szavaztak) a polgárok dühöngeni kezdtek volna, nem tudott volna nyomást gyakorolni a Puzsér a Fideszre, hogy adjanak több pénzt a teljes program megvalósítására… Így a program negyede vagy harmada megvalósult volna, onnan meg kudarcba fulladt volna az egész.
A birka magyar nem érdekel egy Puszér Róbert szintű gerinces vezetőt. Nem érdemel egy zöld fővárost és nem érdemel egy totálisan ideológia mentes szakmai vezetést…
Az oligarchákat érdemli, a lopások az jobbról balról és a szmogot a tüdejébe, meg a tüdőrákot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!