Miért ilyen népszerű a balosok közt Azahriah?
Figyelt kérdés
Belehallgattam. A zenéi tele vannak aztotune-nal. Ebben mi a jó?2023. okt. 20. 09:55
21/28 anonim válasza:
Én a jobboldallal szimpatizálok. Azok pedig az úgynevezett liberálisok Magyarországon. Úgy gondolom, hogy a csávó egy átlagos dalszerző és gitáros az átlagnál jobb énekhanggal.
22/28 anonim válasza:
#15 te milyen zenét hallgatsz?
23/28 anonim válasza:
#22 Főleg rockot/metalt, de mást is meghallgatok, ha igényes.
24/28 anonim válasza:
"mást is meghallgatok, ha igényes"
Azariah ide, politika oda: ez az egyik leggagyibb közhely zenei ízlés témában.
25/28 anonim válasza:
Bazária és az igényesség két külön fogalom.
26/28 anonim válasza:
Nagyon ciki, amikor felnőtt emberek azzal próbálják oltogatni a másikat, hogy direkt rosszul mondják a nevét.
27/28 anonim válasza:
Nagyon ciki, amikor valaki elvakult fanatikusként rajong egy herélt hangú kisfiúért. Vagy kislányért, sajnos nem tudom eldönteni melyik.
28/28 anonim válasza:
Téged miért érdekel, hogy ki milyen zenét szeret?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!