Putyin mivel zsarolhatja Orbánt, hogy a nyilvános megaláztatást is eltűri?
Persze tett neki pozitív gesztust is:
Összességében viszont tényleg nem értem Orbánt sem, egyáltalán nem logikus amit csinál. Nem szoktam ilyen összeesküvéseket belelátni semmibe, de ezen most komolyan elgondolkodtam, hogy nem-e zsarolják valamivel. Értem én, hogy kell a gáz, de ezt megalázkodás és önként alárendeltség nélkül is megkapnánk, ahogy más országok is meg fogják. Mi lehet a háttérben?
Talán majd a dédunokáink fogják tanulni történelemből az okokat. Mi ezt nem fogjuk megtudni.
De ettől függetlenül a titkosszolgálatok sok mindent szoktak tudni.
2 opciót tudok elképzelni:
-vagy Lech Walessa szerűen "beéptitett" coc ügynkök volt és van a ruszkiknak aktája róla Moszkvában
-vagy annak a hires "Gyurcsány" aktának van realitása, vagyis, amiért Graz-ba jár.
7, nem, ez nem igaz.
Már a 2012es ukrán gázpara után is arról beszéltek FIDESZES vezetők, hogy le kéne jönni a ruszki gázról, mert nem érzik biztonságosnak, Európa nagy része bebizonyitotta, hogy más forrásból is megtudják oldani, nekünk ugyanúgy lenne rá lehetőségünk.
POLITIKAI AKARAT NINCS HOZZÁ.
És miért nincs politikai akarat? Ott vagyunk, ahol indultunk.
9, sajnos nem én döntöm el, és gondolatolvasó sem vagyok, találgatni, meg bárki tud, az pont annyit ér, mint az a bizonyos testrész.
Egyértelműen látszik, hogy politika miatt nem jövünk le a ruszki gázról és nem azért, mert nem lenne más lehetőség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!