Mit gondoltok arról, hogy Orbán személyesen Putyinnal szervezkedik?
"Mi lesz vajon a következménye?"
Magyar jólét egy pusztuló Európa közepén.
Én úgy értesültem, h nem szervezkednek, hanem tárgyalnak.
Ahogy a kínai elnökkel is tárgyalt a hetekben OV, vagy bárki más politikai vezetővel.
A munkahelyi meeting is szervezkedés ezek szerint? :-)
16, melyik az a két kontinensnyi ország? (ami egyébként a kontinensek felét sem teszi ki... szóval nem biztos, h releváns, h 2 kontinensnyi ország mit gondol az össz szempontjából)
Hallottál már arról, h GESARA? Na, ha már igen, akkor tudod, h miről szól a BRICS és mi az irány. Ha nem, akkor jó olvasást!
17, nem engem kell meggyőznöd, mivel nem én vagyok ezeknek az országoknak az irányitói és mivel ráhatásom sincs ezen országok irányitóira ezért duplán irreleváns az, hogy én miről hallottam, vagy miről nem hallottam.
Én csupán arra próbáltam rávilágitani, hogy nagyon sokan másként gondolják, az értesülés ellenére.
17, milyen érdekes, h bár nesze semmi, fog meg jól dolgokat puffogtatsz, konkrét tények nélkül, aztán ha valódi tényeket kapsz, visszakozol... ha a BRICS országok tárgyalnak, az szervezkedés, ha a G20-ak, az komoly meeting. Ezt hívják úgy, h kettős mérce.
Tetszik, vagy sem, a régi világrendnek vége, a Nyugat hanyatlóban, Kelet emelkedik.
A dollár elbukóban, az arany szebben csillog, mint valaha.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!