Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Mit gondoltok arról, hogy...

Mit gondoltok arról, hogy Orbán személyesen Putyinnal szervezkedik?

Figyelt kérdés
Mi lesz vajon a következménye?

2023. okt. 18. 15:04
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
Minden ilyen kérdésnél megkérdezem. Mindig le vagyok pontozva. Soha nem érkezik értelmes válasz. :)
2023. okt. 18. 22:22
 12/26 anonim ***** válasza:
Hogy tök jó
2023. okt. 20. 08:04
 13/26 anonim ***** válasza:
Támogatom.
2023. okt. 26. 03:19
 14/26 anonim ***** válasza:

"Mi lesz vajon a következménye?"

Magyar jólét egy pusztuló Európa közepén.

2023. okt. 26. 03:21
 15/26 anonim ***** válasza:

Én úgy értesültem, h nem szervezkednek, hanem tárgyalnak.

Ahogy a kínai elnökkel is tárgyalt a hetekben OV, vagy bárki más politikai vezetővel.

A munkahelyi meeting is szervezkedés ezek szerint? :-)

2023. okt. 26. 06:03
 16/26 anonim ***** válasza:
15, mivel a gyakorlatilag 2 kontinens is ki van akadva DoktorIspánuram meegingjén, ezért fenntartom a gyanút, hogy lehet, hogy az értesüléseid nem helytállóak, vagy esetleg a 2 kontinensnyi ország, nem igy gondolja.
2023. okt. 26. 06:32
 17/26 anonim ***** válasza:

16, melyik az a két kontinensnyi ország? (ami egyébként a kontinensek felét sem teszi ki... szóval nem biztos, h releváns, h 2 kontinensnyi ország mit gondol az össz szempontjából)

Hallottál már arról, h GESARA? Na, ha már igen, akkor tudod, h miről szól a BRICS és mi az irány. Ha nem, akkor jó olvasást!

2023. okt. 26. 07:04
 18/26 anonim ***** válasza:

17, nem engem kell meggyőznöd, mivel nem én vagyok ezeknek az országoknak az irányitói és mivel ráhatásom sincs ezen országok irányitóira ezért duplán irreleváns az, hogy én miről hallottam, vagy miről nem hallottam.

Én csupán arra próbáltam rávilágitani, hogy nagyon sokan másként gondolják, az értesülés ellenére.

2023. okt. 26. 07:07
 19/26 anonim ***** válasza:

17, milyen érdekes, h bár nesze semmi, fog meg jól dolgokat puffogtatsz, konkrét tények nélkül, aztán ha valódi tényeket kapsz, visszakozol... ha a BRICS országok tárgyalnak, az szervezkedés, ha a G20-ak, az komoly meeting. Ezt hívják úgy, h kettős mérce.

Tetszik, vagy sem, a régi világrendnek vége, a Nyugat hanyatlóban, Kelet emelkedik.

A dollár elbukóban, az arany szebben csillog, mint valaha.

2023. okt. 26. 07:14
 20/26 anonim ***** válasza:
19, figyi, én nem puffogtatok semmit és a tényektől meg olyan messze vagyok, mint Felcsút Brüsszeltől. Én egyetlen dologra próbáltam felhivni személyeskedésmentesen, baráti üdvözlettel a figyelmet, hogy az értesülések ellenére, van, aki nem meetingnek gondolja azt, hogy Orbán Viktor találkozott Vlagyimir Putyinnal és Kina vezetőivel. Semmit sem állitottam ebben a kijelentésben azon kivül, hogy mit olvashat bárki a hirekben.
2023. okt. 26. 07:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!